Vlns Allahım, nerede yaşıyoruz ben hala anlamıyorum . Her gün canımız gidiyor neden bir önerge bile sunulmuyor . Yazıklar olsun gerçekten yazıklar olsun .
Cns_28 Vlns ümitcan uygunla beraberken ölü bulunmuş. Katilleri koruyoruz biz daha çok kadın çocuk hayvan ağaç ölür bu ülkede😶
Vlns Vlns psikolojik şiddet, fiziksel şiddet yetmiyor cinayetler. İdam cezasına çarptıracaksın cidden işte o zaman tek bir kadının bile saçının teline zarar gelmeyecek . Çok üzgünüm çok sinirliyim .
Vlns Cns_28 evet biliyorum cnm sinirden onu yazmadım bile. Önü kesilmedikçe arkası da kesilmiyor yazıklar olsun
Monaroka Cns_28 Bunu dediğim için linç yerim belki ama adamın ruh hastası katil olduğunu bile bile nasıl sevgili olurlar ki. Aleyna cinayetinden sonra da bu şerefsiz dm kutusunu paylaşmıştı ve o kadar çok kendisine saygısı olmayan kadınlar yazmışki inanılmaz ya. Ülkede zaten adalet yok bunun gibi adiler içeride değil ama bari kızlar kendilerini bunun gibilerden uzak tutsun
Bebekfirarda Monaroka kesinlikle katılıyorum neden bu adamın böyle olduğunu bile bile bu ateşe düşüyorlar napıyor kandırıp nasıl inandırıyor
Yahmir Monaroka kızı ne şekilde kandırdığını bilemezsin. Belkide kızı tehtid etti kızda bişey yapmadığı için zorla beraber oldu. 🙁Olayın aslını daha bilmiyoruz maalesef
lanadelmiyav Monaroka evet, bende o dm kutusu görmüş ve şok olmuştum. Maalesef birçok kadın karşısında ki bir katil değilmiş gibi yazışmışlardı:/
0-0-0-0-0-0-0- Monaroka bende hemen onu düşündüm kadın cinayetiyle soruşturması olan biriyle neden sevgili olunur 🤷🏻♀️
Egelim Ümitcan uygun hükümetin en büyük özeti. Her gün daha ne kadar kötü bir güne uyanabilirim ki diyorum ama her gün daha kötü berbat bir güne uyanıyorum.
Vlns Monaroka ne koşulda oraya gittiğini veya nasıl bir şiddete maruz kaldığını malesef bilmiyoruz bu yüzden bu şekilde konuşmak doğru değil.
Monaroka Vlns Tabiki orası öyle ama bu adamın katil şerefsiz olduğunu bile bile yazan da bir sürü kadın var ya nasıl olabiliyor bu aklım almıyor. Allah evlatlarımızı korusun
Annesirintugceuzun Monaroka Ben de bunu yazacaktım. Adamın şerefsiz katil olduğu belli. Neden o eve gidersin? Zorla götürülmüş de olabilir tabii. Adam zorba çünkü. 🤷🏻♀️ Kendi isteğiyle gitmediğini düşünmek istiyorum. 😓
AlpAnnesi94 Vlns Çok üzüldüm. Ama be arkadaşım o adamı dünya biliyo ne mal olduğunu hala o adamla aynı ortamda neden bulunursun ki. Allahım bu ğlkede adalet diye bir şey zaten yok. Yine bırakırlar o caniyi
tekgamzelimm Monaroka bende sizin gibi düşünüyorum zaten gene post açılmış benzer şeyleri yazdım. Herifin tipi bile korkunç ya Aleyna yi döven adam öldüren adam sana neler yapmaz ki