FilizRuzgaras Merhaba Anneler Oğlum 12 ay 2 aylık 8 Ay’ından beri ağzına ne yemek verirsem vereyim ağzında tutuyor bazen su ile bazen saatlerce bekliyorum yutması için benimle aynı durumu yaşayan var mı yada Bi önerisi olan 🤔
Mavibattaniye FilizRuzgaras et ve tavuk varsa yemekte ayiriyor agzinda nasil yapiyorsa sonra bekliyor da bekliyor ben de cikartmiyorum agzindan suyla yutuyor
Cyln FilizRuzgaras benim kızımda heo ağzında tutardı akşama kadar. Verdiğim çorba her ne ise hep tutardı. Başta tepki verdim. Yesin vs diye aç kalmasın diye. Doktor rahat ol görmezlikten gel demişti. Sonra geçti.Şimdi de ne verirsem çıkarıyor.
FilizRuzgaras Mavibattaniye Allah yardımcımız olsun🤲 Bende bekliyorum et tavuk balık yumurta olsun sıvı şeyleri bile misal çorbalar bile tutuyor ağzında bekliyorum ağzından damlıyor ben geri koyuyorum böyle böyle küçük Bi kase çorbayı bile saatlerce veriyorum 😒
Mavibattaniye FilizRuzgaras kahvaltıya da yemek farketmez yemek yemek süremin 1 saat 1 saat 10 dakika tabii ki bu süre daha da artabiliyor ya da az alabiliyor karnı doysun diye elimizden geleni yapıyoruz aslında yanlış yapıyoruz bildiğim kadarıyla 45 dakikadan sonrasını vermemek gerekiyor çünkü çocuk da sıkılıyor ama her şeyi ağızda bekletmiş olması ilk defa karşılaştığım bir durum maalesef yardımcı olamıyorum