Mom07374 Hayatında daha güzel bir şey gören var mı merak ediyorum ya Hep kötü şeyler konuşmayalım bebeğiniz size gülünce neler hissediyorsunuz?
heyymomm Mom07374 dünyadaki bütün çocukları içimden taşan sevgiyle büyütebilirmişim gibi hissediyorum o kadar güçlü hissediyorum yani kendimi. çok başka bir şey 🥰
Sareeninannesi Mom07374 çektiğim acıları yaşadığım kötü zamanları bu Zamana kdr kötüye dair ne varsa bir gülüşü ile herşeyi unutup Allaha binlerce kez şükrediyorum🌸
Eliffff123 Mom07374 gerçekten öyle daha güzel.bir gülüş yok eriyorum resmen sahane bisey Allah dileyen herkese Hayırlısıyla nasip etsin apayrı.bir şeymiş evlat
gzdeses @Mom07374 yaşadığım tüm zorluklar bu dünyadaki kötülükler onun gülüşüyle sanki yok oluyor Rabbim evlatlarımızı korusun evlat kadar güzel bir şey yokmus meğer🥰
Kalimbanne Mom07374 uyutmaya çalışırken uyumamak için gülüyor bazen 😂 çok yorgun olsam da kollarım uyussa da yüreğime yağmur yağıyor sanki öyle rahatlıyorum ,🥰
Sakinee Mom07374 benim bebeğimi ağlatmışlığım var öyle güldüğünde öpme saldırısından😍😍😍😍 pambık gibi oluyorum için eriyor
[silindi] Mom07374 hele ikizlerimin ikiside birden gülüyor ya sanki dünya sadece evlatlarımın gülüşleri uzerindeymis gibi oluyor ve onları veren rabbime her an her saniye her dakika binlercekez şükürler ediyorum eşimde hep der biz Rabbime ne kulluk ediyoruz ki onun bizim gibi aciz bir kullarına verdikleri mucizelere bir bak ne kadar şükür etsek az gerçektende öyle elhamdülillah 🤲❤️
Yasemin_06 Mom07374 Azını yüzünü sapur şupur opesim geliyo sıkıştıra sıkıştıra sevesim geliyor böyle içime tektar sokasim geliyor sıpa çok gzl gülücük saçıyor 😂😂😂😂❤️❣️
tosbikannesiii Mom07374 dünyam çiçek bahçesine dönüyor bir anda dünya yaşanabilir bir yer haline geliyor kalbimi ısıtıyor oğlumun gülüşü içim eriyor ciğerime sokasım geliyo ❤️ Güldüğü zaman sanki bana bak anne ben varım bir gülüşüm BİLe senin hayatta kalman için çok güzel bir neden beni hep çok sev diyo 🥰 iyi ki varlar 🌿
duru2603 Ahh müthiş bişey ya, gözlerinin içiyle gülüyor mutluluğu enerjisi herşeye bedel.. canim canim canimm, böyle bi dünya bıraktigimiz icinn cok üzgünüm bebeklerimize🥺
Sanem_05 Bütün yorgunluğum diniyor ya muazzam birşey gülmesi💖 kendimi çok güçlü hissediyorum oğlumu ısırmamak için kendimi zor tutuyorumm😅
Asel0309m Mom07374 diyorum ki allahım sen ne güzel bişey yaratmışsın bide onu bana verdin şükürler olsun diyorum.
ozgekzy Mom07374 bütün gece gözü kapalı ağlıyor bu sıralar kabus geceler yaşıyoruz yeter artık kuzey diye bağırıyorum bazen ama sabah uyanıp yatakta oturup suratıma gülüyor ya tekrar tekrar aşık oluyorum 😍