Merveserramert Kızlar merhaba 16 gün önce doğum yaptım gece 2 saate bir uyanıyor emmek için. kaçıncı aydan sonra bu uyanma saat aralığı açılır
Fatmaaa22 Merveserramert valla kendisi uyanıyorsa çok iyi normalde senin en geç 2 saate bir uyandırıp emzirmen gerekiyordu sarılık olmaması için. Ben alarm kurar kalkardım uyuduğu zamanlarda, bazen hiç uyumazdı. 3-4 aylıkken uykusu biraz daha düzene girdi su an 5 aylık ama hala daha adam akıllı bir düzeni yok
Fatmaaa22 Merveserramert 3-4 aylık olunca 3-4 saat falan uyumaya başlar, 5 aylığa yaklaşınca akşamdan sabaha kadar uyuyabilir
Han30 Merveserramert ben kendim kaldırıyordum 2 saate bir. Kırkımız çıkana kadar yaptım , doktorda öyle demişti çünkü
MelekAnnesii Merveserramert o senin bebeğine bağlı anın tadını çıkar güzel haber uykusuzluğa alışıyorsun öyle de gitse benim oğlum 18 aylık saat başı uyaniyor hala bazen yarim saatte ben 15 dk da.. korkutmak için demiyorum ama kesin düzelecek diye bisey de yok yani
KoalasMom Merveserramert 1 aylık olduktan sonra kaldırmamaya başladım gece, o zamanlar 3-3,5 saat uyuyordu 4,5 aydan sonra 6-7 saat kesintisiz uyumaya başladı 7. Aydan sonra diş dönemi olduğu için sürekli uyanıyor 10 bucuk aylık. Değişiyor yani dönemsel