Hanımlar her sabah oğlumu bebek arabasına koyar hem yürüyüş yaparım hemde taze ekmek alırım kahvaltıya .Bu sabahta yürüyüşe çıktığımda parkta çığlık sesi duydum.Çığlığın geldiği yöne doğru gittim . Adamın (!) biri kadını öyle bir dövüyordu ki o görüntüyü size tasvir etmem mümkün değil .Bağırdım bırak kadını diye .Ki ben parkın içinde erkeklerin oturduğu kırathane tarzı bi yer de var .Adam hiç umursamıyor .Hemen polisi aradım tmm geliyoruz dediler . Bu arada kadının saçlarından tutup sürümeye başladı pislik . Tekrar bağırdım bırak kadını diye bebeğim ağlamaya başladı .Adam bana ağza alınmayacak hakaretler edip bağırdı .Üzerime yürüyecek diye korktum .O sırada kırathaneye gittim 4-5 tane adam vardı durumu anlattım .Hiç biri umursamadı . Tekrar gittim adam sigara yakmış içiyor kadın da ağlıyor .Adam bana tekrar ….. git diye bağırdı .Gözlerim dola dola arkama bile bakmadan korkarak gittim . Ben köşeyi dönmeden ekip geldi .İkisini de götürdü . Koskoca parkta çabalayan bi ben vardım .İnsanlık ölmüş ! Evet şimdi bir çoğunuz Kadir şeker davasını örnek gösterecektiniz ama Eğer bebeğim olmasaydı ben araya girerdim net !