Essra19 2 ay 12 günlük bebeğim var,diyet yaptım günde 1 saat te yürüdüm,sütüm azaldı ,sütümü azaltmadan nasılkilo verebilirim 🥺akşam saat 6 dan sonra yemesem, bol su içsem fayda eder mi
Tgbkrc Essra19 canım neden böyle birşeyi takıntı yaptınki senin bırak diyeti herşeyden yemen lazım ki bebeğine süt olsun.. Kiloyu bebeğini ek gıdaya başlayınca verirsin ozaman çok güzel kilo veriliyor ama çocuğun Rıskınıda kesme lütfen bol bol ye daha çok küçük
Cansu_u Essra19 kilonuz fazlamı, emzirmek istiyorsan bence diyet yapma yemenden de kesme sadece bol hareket yap doğuma kiloların kendilgnden gidiyor benm öyle oldu hep yiyordm kiloyu dert etmedm ama su çok tükettm ve aynı kiloma geldm emzirdikce zayıflıyosn gider inşallah seninde kilolar
Neslialp Aynen 6. Ayı bekleyin derim . Bende aceleci davranıp diyetisyene gittim . Oda şu an da pek önermiyorum dedi o zaman 3 aylıktı bebeğim . Sadece nasıl beslenmem gerektiğini dair yönlendirdi . Diyetisyen den sonra 3 kilo daha aldım orası ayrı 😃 kendimi böyle çok iğrenç hissediyorum aynaya bakınca afedersiniz göt bi yandan göbek bi yandan .