Narmin20 Selam kizlar. 2 gundur adetim gecikdi, ama hic bir adet belirtisi yok. Bende gecikme fln oluyor ara sira ama bu defa hic bir belirti yok. Adetin ilk gunu test yaptim neqatif cikti. Sonradan pozitif ola bilir mi sizce? Kimsede yasandi mi bu durum? 🤔
Feyzaumay Narmin20 gebelik küçükse hemen çıkmaya bilir bir kaç gün sonra olmazsan tekrar test yapmalısın
MrsNur Narmin20 ben şimdiki adet dönemimde yaşadım. 3. Gün geciktiğinde test yaptım neg. çıktı, 8. Gün tekrar neg. Çıktı ve 11. Gün sonunda adet oldum. Bu arada 5 Ay oldu doğum yapalı.
Feyzaumay Narmin20 vallahi normalde çıkmaz diyorlar ama ben kızımı günüm geçmeden öğrenmiştim yanıltıcı olabiliyor yinede
Narmin20 Selam kizlar. Artik 6 gun oldu ama hala adet yok, adet agrisi fln da yok😐 testdede 4 gun once neqatif cikmisti. Anlamiyorum🤔
Ebruu17 Narmin20 aynı sorun bendede var üç aylık bebeğim var ilk adeti 3 temmuzda gördüm bu ay hala yok 😒 kasık ağrılarım var olacak gibiyim sanki🙏🏻 test yaptım iki gün önce negatif çıktı.
Narmin20 Ebruu17 ilk zamanlar normal aslinda gecikme fln ve ya olmama. Ama ben dogum yapali 13 ay oldu, 1 yildan fazla