Buseasel8 2.5 aylık kızım var. İştahsızlık , ishal ve ateşlenmesi sebebiyle acile götürdüm direk yatış verdi. Sıvı kaybı olduğunu doktor söyledi acaba bu durumu yaşayan var mı ve bu süreci kaç günde atlattınız. Dualarınızı da eksik etmeyin lütfen🙏🏼
Sultiii Buseasel8 sıvı kaybında kaybettiği sıvıyı dengelerler tetkikleri yapılır serum tedavisi inşallah hemen toparlar 🙏
hazelrya Buseasel8 Allah sifa versin canım sen bol bol su ic sütünden ona geçsin ishal yüzünden susuz kalmıstır serum verirler sanırım
Ayemta Buseasel8 bu ara salgin var korkmayin ben bile o salgindan etkilendm.Kizim 1yasinda 3gun ateslendi
Esmece Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bu konu ile ilgili bir fikrim yok serum ile takviye yaparlar sanırım acaba sütünüz yetmiyor olabilir mi
Buseasel8 Esmece sütüm yetmiyor zaten mama yiyoruz ama böyle bişeyle karşılaşınca allak bullak oldum 😔
Umutluluk Geçmiş olsun havalar çok socak mağlum su veriyormuydunuz her mamadan sonra mesela ben biberona koyuyorum kendisi içiyor
Buseasel8 Umutluluk suyu kabul etmiyor ki 1 yudum. Hastanedeki doktor da kim diyor size su verin diye su verilmez diyor. Ben anlam veremedim ya
Mys01-01 Buseasel8 3 aylık aynı durumdayım sıvı kaybı cıkmadı ılk ama suan ishal basladı doktora gıdıyoruz bızıde yatırırlar buyuk ihtimal mamada yemıyor uykuda az 30 cc yerse be ala allahın şifa versın hepsıne
Nilaraa Buseasel8 cok gecmis olsun. Son gunlerde sebeke sularinda rota ve amip virusu var. Cok duyuyorum ishal kusma sikayetini. Hemencecik atlatir hic merak etmeyin