Eliffffffffffff Arkadaşlar birkaç yorumda soruyorum. Herkes farklı bir şeyler söylüyor. Bebekler için en güzel, en güvenilir yulaf markası önerebilecek var mı? Hangi marka ve nereden almalıyım
Nevanin_annesi Eliffffffffffff bende bilemiyorum ilk defa sipariş verdim o da makarnalutfen.com dan Ingiliz yulaf ipek gibi oluyormuş diyende var adını hatırlamıyorum. Ama ülkemin organik ürününü ingilizin ipek gibi yulafina değişmem
Ezgialp Eliffffffffffff trendyoldan yulaf unu almıştım beyorganik markasına ait yulaf ezmesi almadım ama markadan memnunum, organik tarım damgalı olup olmadığına bakın🌸 bir de instagramda @mervescinar trenyolda QUAKER diye bi yulaf ezmesi önermişti kızna kullanıyormuş yorumları da çok iyi bende ondan alacağım bir bakın isterseniz
deryata Eliffffffffffff mornflake kullanıyoruz canım memnunuz çabuk pişiyor yumuşacık oluyor. bu markanın ingiliz yulafıda var onuda denedik o da güzeldi. bebeğim severek yiyor.
Aysnrk Eliffffffffffff ben Online sipariş verip almıştım. Site ismini hatırlayamıyorum malesef Ama metro marketlerde sade marka oluyor. Yakınınızda varsa bir bakın isterseniz
Mom525 Bu yulaf gerçekten faydalı mı bi doktorun bebeklerinize vermeyin dediğini okudum kafam çok karışık