Sukursebebiii kbrshr 6 ay erken degil mi balik da verilmiyor daha henuz diye biliyorum ozel bir sebebi mi var acaba yoksa genel olarak mi oyle vitamin olsin diye mi verdi
Gulcan04ysrlar_ kbrshr Bazı doktorlar uygun görüp veriyo eczacı teknikeriyim ve eczacim da aynı şekilde 3 çocuğunda da 6. Aydan sonra başlamış hafta da 1 çay kaşığı veriyomus
kbrshr Sukursebebiii Bebeğim 6 aylık kilosu 6600 biraz zayıf dedi ama sağlıklı bebek görüntüsü var sadece kemik gelişimi için felan dedi ben de şaşırdım çay kaşığı ucuyla veriyorum
kbrshr Bebeğim 6 aylık kilosu 6600 biraz zayıf dedi ama sağlıklı bebek görüntüsü var sadece kemik gelişimi için felan dedi ben de şaşırdım çay kaşığı ucuyla veriyorum
Sukursebebiii kbrshr İsterseniz baska bir doktordan daha gorus alin. Oyle asiri bir zayifligi yok sonucta. Tabi bilemiyorum bir zarari olur mu ama nihayetinde hem havalar sicak hem bebeginiz kucuk daha ondan dedim
Melikegunes- kbrshr ben 20 aylık kizım için sormuştum eczaneye kullanmak olur mu ne zaman başlamaliyım diye 24 ayın dolmasını bekleyin demislerdi
Doga_sever kbrshr nasil yanii 6 aylik bebege nasil balik yagi verebilir ya. Bence baska doktorunda mutlaka fikrini alin. Cogu doktor bir yastan sonra kullanilmasini oneriyor. Bazilari da bir yasi bile erken buluyor. Bizi doktorumuz 15. Ayinda baslatmisti
Fatma69 kbrshr bende eczaci teknikeriyim doktoruma sormustum karacigeri yorar 1 yasi bekle demisti banada mantikli geldi
nurelem anneCANan canım hc bilmiyorum benim çocuğuna ağır geldi bıraktım şimdilik,tekrar kullnsamda haftada 3 kere veriririm doktora danış istersen
anneCANan nurelem şişesi çok büyük bitmesi aylar alır bir araştırayım bitene kadar da bozulur gibime geliyor herhalde en fazla bir ay daha kullanıp atarım şişeyi balık zamanı geldi zaten