Msbebek Bütün önerileri sırayla değerlendirmeyi düşünüyorum. Çünkü artık takatim kalmadı 😭 Ne gündüz , Ne gece Uykusu yok öldük daha yani 5 ay 15 günlük önerileriniz ne kızlar ne dindiriyordu sizinkileri ?
Eymencvk Msbebek bebeğim 7,5 aylık 2. Diş patladı fakat öyle bir ateşlendiki enfeksiyon kapmış hasta oldu evladım şimdi iyi umarım tekrarlamaz içim paramparça kahroluyorum evladımı görünce nasıl bir salgınsa bizide buldu rabbim tüm çoccuklsra şifa versin
irva Msbebek Hahahaha 😁 çok iyi bir şey toz şase.Ağzına döküyorsun eriyor hemen missss😁 doğal içeriği temiz.
Msbebek Eymencvk ay yavrum kiyamammm ya bizimki henüz dişler gözükmüyor ama kafayı yiyo eller ağzında ısırıyor sonra canı acıyo ağlıyo.. 😞 düzenli uyku uyurduk doğduğundan beri saatliydi yani gece uyumasa bile kaçta uyucagini bilirdim. Smdi hiç uyku yokk eridi yavrum 😞
Msbebek Msbebek evde yapılabilen şeyler varmı diş kaşıyıcıyi ıslatıp poşetle dolaba koyuyorum(dolap kokusu sinmesin diye ) onu seviyo soğuk soğuk ama 20 sn fln 🥴
irva Deleltedmom_69 Trendyolda var canım.Eczaneye de sorabilirsin yoksa ellerinde depodan getirtiyorlar.