Pakizeadelya1 Merhaba anneler 🤍 size bı sorum olacak maydonoz un anne sütünü arttırdığını dair bı bilginiz var mı. Kokusundan dolayı süte geçip bebeğin içmek istemeyebilecegini biliyorum ama dut arttırıcı özelliği var mı bunu bilmiyorum bilgisi olan var sa yardımcı olabilir mi ?
busra_tarkan_47 Pakizeadelya1 maydanos sütümü azaltmisti ve sütun tadını değiştirmişti kuru dut sütüm taşmıştı
Gzmkr Mom587 Tahin pekmez ama günde 1 tatlı kaşığı tabi:) bol yeşillik,Dereotu, balık ve su.Kalitesini arttırmak için de ceviz.
Elmel Mom587 canm beyaz üzüm öğleden önce ye öğleden sonrada ye birde kuru incir çayı ve maden suyu ama soda degl maden suyu bebekte gaz olmasın diye bir gece önceden ac bardağa boşalt sabah iç
Ssss Hergün kuru dut kuru incir doğrayıp kaynatıp suyunu içerdim çok güzel süt yapardı bende . Dereotu kuruyemişler malt içeceği rezene . Hepsinden fayda görmüştüm
nhr Pakizeadelya1 bana kadin dogum doktorum dogumdan sonra maydanoz yeme sut azaltir demisti sütü kesme etkisi varmış marul ve dereotunun sut artirdigini soyledi
Ahsenkartal43 Bol bol kuru incir, hurma tahinli pekmez ,fındık fıstık ,yeşillik tüket artıyor bide bulgur çok güzel süt yapıyor bebegin gazlı değilse yanında soğan ye bulgurun