mgymst7038 Merhabalar hanımlar. Kuranı okumayı kendi imkanlarımla öğrendim fakat tüm kuranı bir ayeti okuyup sonrasında doğru mu diye teyit edip dinlemek için yavaş okuyan bir site, YouTube kanalı uygulama var mıdır acaba?
esraeerdogann mgymst7038 hac malzemeleri satan yerde kalemler var bakabilirsiniz yeni öğrenenler için onla takip edip kendinizi geliştirebilirsiniz ☺️
Brsnysr mgymst7038 yotubeda diyelimki Fatiha suresini okucaksiniz videonun sol köşesinde 3 nokta varya ona tıkladığınızda oynatma hızı var onu istediğiniz hızda ayarlayabilirsiniz
balmom mgymst7038 canım lamelif diye bir uygulama var ona bak istersen çok kısa ve açıklayıcı şekilde ders veriyor
esraeerdogann mgymst7038 rica ederim inşallah Allahım hatasız yanlışsız okumayı nasip etsin hepimize ☺️
mgymst7038 balmom dersleri bitirdim bir kaç uygulama ve kitaptan şimdi okuyup teyit etmek istiyorum 🙏
Efy Ben altında Türkçe okunuşlu Kur an aldım üstte arapçası hemen altında okunuşu yazıyor peçeteyle kapatıp takıldığım yer oldukça kontrol ediyorum tavsiye ederim sizede
ant331 Efy oda güzelde. Uzatmaları takip etmek sesli olandan daha kolay oluyor. Biraz olsun tecvitli okumuş oluyoruz.