MevaninMelegi Herkese iyi akşamlar 6 ay 20 günlük kızım var eli sürekli kulaklarında ağrısı vs olsa hiç durmaz diye düşünüyorum ama hep elinin tersiyle kaşımam istiyo sanki diş yüzündenmidir yoksa başka bi sebebi olabilirmi aynı durumu yaşayan varmı ?
Smyygl MevaninMelegi benim bebeğim de yaklaşık bir hafta kaşıdı diştendir diye bekledim diş çıkmadı, kaşımayı da bıraktı. Enfeksiyon mudur diye ateşini kontrol ettim ateşlenmedi de. Benim tecrübem böyle oldu. Uykusu gelince kaşır diyenler vardı o dönem cidden uykusu gelince daha çok kaşıyordu.
MevaninMelegi irva bizim daha hiç dişimiz çıkmadı kaşıntı salya fln var yakındır diye bekliyorum ama gün içinde çok yapmaya başlayınca korkmaya başladım bende
MevaninMelegi Smyygl aynen banada aynısını söylüyolar uykusundan yapar diye ateş bizdede yok keyfide yerinde oynuyo gülüyo ama eli arada kulağına gidiyo bide omzuna sürtmeye çalışıyo sanki boynunu büker gibi yapıyo yıkarken su kaçmış olsa ağrı yapar diye biliyorum onada dikkat etmeye çalıştım banyo yaptırırken
irva MevaninMelegi 1 hafta kadar yaptı oğlum sonrasında diş patladı.Şimdi diğer diş geliyor yine el kulakta.