Yusufum2021 Arkadaşlar yeğenim 20 günlük 3.cü gününden beri üst üste nöbet geçiriyo 11 gün yoğun bakımda kaldı 36 haftalık doğdu acaba oksijensizlikren mi oldu şuan ilaç kullanmasına rağmen geçiriyo bu durumu yaşayanınız oldu mu
hypatia Yusufum2021 epilepsi ataklarını bir çok şey tetiklemiş olabilir. Oksijensiz kalmışsa MR’da çıkar. EEG çekildi mi?
Sedonay Epilepsi olabilir ama biz bilemeyiz doktordarı daha doğru bilgi vereceklerdir bilgi vermediyseler onlarda nöbet geçirmesinin sebebini araştrıyorlardır muhtemelen
Yusufum2021 Sedonay ya kesin bir şey demediler yoğun bakımda kaldı taburcu ettiler düşün kendi dr etmedi bi bilgi vermediler onun için şuan baika dr götürdüler oda korkma her şeyi temiz demiş ablama
Haticenur Yusufum2021 Nöbet geçirme sebebi belli degilmi yavrum benim küçücük bedeniyle ne zorluklae yaşıyor her defasında benim oğlumda 9 aylıkken 4 kez nöbet geçirdi şu an da 27 aylık biz hala ilaç kullanıyoruz ama şükür Allah’a epilepsi değil Rabbim şifa versin inşallah benim size diyebileceğim en önemli şey doğru doktoru bulmak 👍
Yusufum2021 Haticenur maalesef belli değil bütün tahlilleri beyin tomografisi fln temiz çıktı günde 2 veya 3 defa geçiriyomuş
HabibeElif Haticenur her nöbet epilepsi değil mi. Benim kızımda 2 3 saniyelik nöbetler geciriyor. Eeg 2 kez cekildik. 2. Eeg daha iyi cıktı. Sizin bebeğiniz neden nöbet gecirdi acaba
hypatia Yusufum2021 doktorun açıklaması pek yeterli değil maalesef. Başka bir çocuk nöroloji doktorunun görüşü alınmalı bence. İstanbul’daysanız bizim nörologumuzu öneririm. Türkiye’nin sayılı çocuk nöroloji doktorlarındandır
Yusufum2021 hypatia maalesef ablamlar antepte abimin İstanbul da yaşıyor onun tanış uzm çocuk dr birini önerdi o dr götürdüler şimdi
hypatia Yusufum2021 çok geçmiş olsun. 🙏🏻 İstanbul’a geçme şansınız olursa prof. Dr burak tatlı bir numaradır. Aklınızda olsun
Haticenur Yusufum2021 anteptesinix demek şimdi okudum bende Antep’te yaşıyorum ve biz de kaç tane Dr görürdük ve şifayı bir Dr da bulduk isterseniz yardımcı olabilirim
Haticenur Yusufum2021 evet 9 aylıkken 4 kez nöbet geçirdi bütün testler yapıldı sadece rota virüsü olmuştu o yüzden iç ateş olmuş nöbet geçirmişti ateşli havale yani ama kaç tane doktora götürduysek tekrar geçirdi en son bu Dr derman bulduk çocuk nörolojisi SEDAT İSİKAY var daha önce Medical hastanesi deydi suanda Gaziantep tıp fakültesine geçti götürmek isterseniz çok iyi ilgili bir doktor