Zynpsare Izmirin ilçesinde oturuyoruz havalar çok sıcak bebeğimin odası da çok sıcak oluyor çok terliyor uyuyamıyor nasıl çare buluyorsunuz bu sıcaklarda
Ayycann Zynpsare bizimde öyle uyuyor cocuk sıcaktan geri uyanıyor biz bile sabaha kadar on kere kalkıyoruz sıcaktan
_BirAnne Zynpsare aynı postu açmak için girdim kafayı yemek üzereyim kapıyı pencereyi açsam cereyan üstünü giydirsem terliyor sürekli uyanıyor napıcam bilmiyorum 🥵😭
Giizzeemm Zynpsare bende izmirdeyim pencereler de fayda etmiyordu mecbur klima aldık bir aydır şükür rahat uyuyor kuzum 🙏🏻
Fencimam Çiğlide oturuyorum bende aşırı sıcak. Yer yatağı yapıyorum üzerine pike serip üzerine sadece ince bir zıbın giydiriyorum. Gece uyanıyor biberon ile su verip uyutuyorum. Evde klimam yok vantilatör de hasta eder diye kullanmıyorum
Zynpsare Fencimam biz de vantilatör alalım dedik ama sonra hasta ederiz diye vazgeçtik pencereler açık ama bir gram serinlik yok
JackDaniels Zynpsare Bence kesinlikle alın. Bu sıcaklar normal değil çünkü. Gündüz evden bile çıkmıyoruz geçen gün elektrikler gitti klima kapandı çocuk sıcaktan cinnet geçirecekti nerdeyse. Vantilatör çarpabilir.
Fencimam Zynpsare dediğiniz gibi pencereler full açık ama maalesef yok. Yer yatağı biraz serinlik katıyor 2 ay daha sabır edecez
JackDaniels Zynpsare Evet iki tane var zaten biri yatak odasında diğeri salonda. Son 2 haftadır yatak odasındakinide açıyoruz🙏🏻
Giizzeemm Zynpsare gündüzleri klimalı odada yatırıyorum akşamda kapı açıyoruz bizim oda ile salon yakın serin oluyor
Bualemdeyeniyim Zynpsare valla egenin en en batısındayız 39 40derece görüyoz klima kullanıyoz o da bozuldu bayramdan beri klimacı arıyoz kimse gelip yapmıyor yogunluktan mahvolduk
Zynpsare JackDaniels anladım teşekkür ederim klima da hasta edermi diye korkuyordum ama sıkıntı olmuyor anlaşılan
JackDaniels Zynpsare Yani şöyle 24-25 derece arasında tutuyorum ve üfleyen kısmı tavana vuruyor. Geceleri 28 dereceye getiriyorum çünkü benimki üstü açık uyuyor🙏🏻 Bebek olmadan çalıştırırdık 18’lerde şimdi öyle değil tabi🤣