Browni_61 Milagrosoreiro Görmedim o videoyu ama internette yangınla patlamaz yaziyo elektrk kesintisı olrrr faln yazıyo
Sakinee Milagrosoreiro ne kadar doğru bilmiyorum ama bende bir yerde o yanan bölgelere zaten daha önceden maden için izin verildiği okudum. Yani bu yangınlar için çokta kafa patlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum artık uyuyan kimse kalmaz umarım bu saatten sonra şu ülkede….neyse Komik çok komik diyecek söz bırakmıyorlar
Sakinee Milagrosoreiro Marmaris’ten şahan’da sürekli canlı yanın açıyor evinin orada adama bugün canlı yayında argo argo konuştu oralarda gezen biri, carcar yapıyormuş güya boşa insanları kışkırtıyormuş helikopter geliyormuş yardım ediyormuş ya. bu adam yalan söylüyormuş.hala daha provakatörler bulunuyor öyle tehlikeli bölgelerde ve insanlar can derdinden mal derdinden zaten yığılmak üzere hala daha gel sık gırtlağımı diyor resmen bir an önce uykudan uyanmalı bu toplum !! Herşeyin tez vakitte geçmesini diliyorum 🙏
Milagrosoreiro Sakinee Şahan,Demet Akalın,İbrahim Çelikol,Haluk Levent ve Müge Anlı..Bunların yaptıkları da unutmam.Şahan kaç gündür ses tellerini yırttı o ahmaklar hala anlamamakta ısrarcı.Ben zaten her şeyin planlı olduğunu düşünüyorum
Dn123 Milagrosoreiro demin haberlerde yoktu. Yani yanıcı maddeleri zaten bosaltmislar . Oyle dediler.
YouTube Caglarass Devlet yokki başımızda neyin devleti canım hükümette aynı oda bizim başımızda insan yok oya geldimi herkes herşey yapar yangına gelince kimsenin kılı kipramaz
Caglarass Milagrosoreiro Ne kabusmuş bi bitmedi. Videolara dayanamiyorum yaşayanlar napiyolar 😒 Tek umudum cumartesi yağmur bekleniyomuş. Tabi o güne kadar yanmayan yer kalırsa..
Milagrosoreiro Caglarass O insanların korkularını düşünemiyorum.Düşünsene evden bebeğini acil bi kaç şeyini alıp terketmek zorunda kalıyorsun😔Allahım yardım et
Caglarass Milagrosoreiro Parfüme kimyasala maruz kalmasın derken evladının o havaya, dumana maruz kalacağı düşüncesi yeter. Allah yardımcıları olsun hepsinin tez vakitte bitsin inşallah 😔
Caglarass YouTube Hükûmet yönetenler daha doğrusu yönetemeyenler. Devlet biziz, Allah devletimize milletimize zeval vermesin gerisi umrumda değil
Momkids Milagrosoreiro termik santral yangınla patlamaz işin ehli bir sürü kişi açıklama yaptı sıkıntı yok Allah’ın izniyle dert etmeyin☺️ Yağmur da bekleniyor bir iki güne hepsi sönecek inşallah yangınların 🤲🏻🤲🏻