Babysharkkdutdut Ben en çok arabesk dinlerim eşimde sen dertlimisin diyor neye dinliyorsun😂 bilmiyor 😂😂 şaka bi yana arabesk müzikler daha anlamlı diye çok dinliyorum siz ne çok dinliyorsunuz.
Ebruea Babysharkkdutdut oğlum tarkan yolla dinlemeyi çok seviyor o yüzden sabah öğle akşam gece yatsı knu dinliyoruz 😂
Rubab_Mommy Babysharkkdutdut ben hem pop hem arabesk rap hem arabesk dinliyorum.Durduk yere dinleyip dinleyip dertleniyorum ya🤦♀️😂
Splash-Splash-Love Babysharkkdutdut En sevdiğim şarkıcı Ferman 😂 Kadınlardan Fundyy Şu an Dj Ateş dinliyorum 🙄🙄 Pop olarakta Bilal Sonses Ekin uzunlar 🤭
g-k-s0212 Babysharkkdutdut temizlik yaparken Martılar şarkısı Edis’in var çok seviyorum dans ede ede yapıyorum oğlum da gülüyor bana eşlik ediyor 😅
Babysharkkdutdut g-k-s0212 en güzelii bende temizlik yaparken kendimden geçiyorum kopuyorum resmen😂kızımda gülme krize giriyor😂 prensesiiim
g-k-s0212 Babysharkkdutdut ❤️😍 kuzucuklar bizimle eğleniyorlar napsınlar en fonksiyonlu oyuncak biziz 😅
Honki_Ponki Babysharkkdutdut Valla akışa göre takılıyom ben 😁🤭kulağıma hoş gelen müzik leri dinlemeyi çok severim Yapancı, pop ,hipap, arebeks , fantazi müzik ,ne bilim bazende türk sanat müziği bile dinlerim severek.😅her telden her dilden diyelim 🙈🙈🙈
Splash-Splash-Love lanadelmiyav Aaaa eveeettttt hala o yıldayım. Çünkü hayatımın en güzel yıllarıydı🤭
Woody Babysharkkdutdut Et benden nefreeet ez beni yalagnn et Ama Napıcaaaaksııın dönse devraaan döndüğünde devraaaan Nefretinle yalnız kaldın Döndüğünde devraan döndüğünde deevraan Kincilere selam güç verirler her an dönse devran