msdenizkky Selam hanımlar yamuna korse sıkılaştırıcı tayt M beden satıyorum. Faturası elimde henüz 1 ay olmadı . Bi anda hızlı zayıfladıgım için ihtiyacım kalmadı. Temiz ve yeni oldugu için kaçmaz fırsat 80 tl ye vericem.
mehtapimat msdenizkky merhaba bel bölgesinde incelme sagladi mi acaba ? Genel olarak bilgi verebilir misiniz ?
msdenizkky Namehmet 174 boyum 60 kilom bana bol geliyor isterseniz kalça basen ölçünüzü bi alın sitesinde yazıyor bedenleri
Durununannesi_ msdenizkky 50 tl’ye alırım. Bacak ve kalça sorunum yok ama sadece göbek için olanlar yıkanamıyor. Bu yıkanabiliyor.
msdenizkky mehtapimat evet göğüs altına kadar geliyor nerdeyse ve tokluk hissi veriyor. Gözle görülür şekilde inceltiyor
Durununannesi_ msdenizkky msdenizkky sıfırı 100 tl. Senden 80’e alacağım ürüne kargo da ödeyeceğim, aynı paraya geliyor. Neden sıfır almayayım ki? İkinci elin mantığına ters yapmak istediğin satış. Nerdeyse hiç zarar etmeden satayım diyorsun ve kullanmışsın ürünü.
msdenizkky Durununannesi_ sevgili Özen hanım lütfen sıfırını alın siz hayırlı olsun güle güle kullanın
Betuluus Durununannesi_ evet sıkılaştırıcı tayt 100 tl termal taytla karıştırıyorlar sanırım diğeri 170☺️
msdenizkky Betuluus benim sattıgım ürün sıkılaştırıcı tayt. Nisanın ilk haftası aldım faturalı. Ürün büyük oldugu için satıyorum
msdenizkky Betuluus benim sattıgım ürün sıkılaştırıcı tayt. Nisanın ilk haftası aldım faturalı. Ürün büyük oldugu için satıyorum