Hifa35 İyi akşamlar hanımlar kızımda böyle bi şey gördüm vajinasından geldi bilen yazabilirmi çok korkuyoruz https://resimyukle.link/i/4evJqZ
Kadifemsii Hifa35 çişi susuzluktan koyudur . Birde benim kızımda altını değiştirirken elini attı genital bölgesine hafif kanattı böyle birşey olabilir mi siz görmeden kanatmış olabilir mi.
Hifa35 Ezgiasya evet pişik kremi kullanyrz iki gündür pişik olmuştu ama normaldedir o kremi kullanrm ilk defa başıma geldi
Hifa35 Kadifemsii 4 ay 20 günlük bebeğim yoğurt falan veriyorum suda veriyorum ama süssüz kalıcağına hiç düşünmedim
Utkucan Hifa35 Çocuk susuz kalmış sanırım yada idrar yolu enfeksiyonu doktora gidin enfeksiyonsa ilaç verir yoksa bol su önerir
Nevanin_annesi Hifa35 kristallesme bebeğiniz susuz kalmış olabilir Emziriyorsaniz hormon kaynaklı olabilir Ya da idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı olabilir. Tekrarlarsa doktorunuza bilgi verin. Çiş kaka sayısını idrar rengi ve kokusunu da takip edin.
Kadifemsii Hifa35 anne sütü su ihtiyacını karşılar ama mama yada başka şeylerde veriyorsanız suyunu ihmal etmeyin . Bi doktorunuza gidin eğer çişi kokuyorsa enfeksiyon olabilir
Goktugummm Hifa35 canım korkma oğlumuzda bu renk geldi bezinde 2 3 defa rastladım susuz kaldığı için gelirmiş malum havalar sıcak su ve sıkca emzir sıvı aldığından emin ol geçer