Dilaradgn Biseyler önerir misiniz uykusu gelince ağlama krizleri tutuyor bebeğimi doğumdan beri böyle 3 ay 15 gunluk
Rubab_Mommy Dilaradgn Gazi ola bilir.Uyumadan once ilik duš aldirin.Karnina bebek yagi ile masaj yapin.
Mircan Dilaradgn 1 yaşında uykusuzluktan çıldırıyor duş aldırdım ve hala uyumadı direniyor ne yapacağımı şaşırdım artık deliricem Allah yardımcımız olsun
safakbakir Dilaradgn 3 ay 9 günlük çoook zor dalıyor :( ayağımda sallıyorum dakikalarca o gözleri bi tam kapanmıyor neden dalamıyor anlayamıyorum. 4. Aydan sonra uzuyor uykuları çabuk dalıyor diyolar ama bakalım
Sanem_05 Atak zamaninda olabilir canım 3.ay atağı diye oğlum da çok huzursuzdu 3 aylıkken bi araştır istersen
Dilaradgn Sanem_05 kesinlikle atakta şuanda zaten 5. Gününde hatta , onceside böyleydi belki atak sonrası düzene girer askim😳
Dilaradgn Rubab_Mommy suanda atak haftasinda aşkım naparsam fayda etmiyor yemek yemiyor ağlıyor büyüyecekte bende görcem 😔
Rubab_Mommy Dilaradgn oyy canim uzulme ya gecicek gercekten.Benim kizimda oyleydi her aksam saat 6dan taa 11 12ye kadar durmadan aglardi bi turlu sakinlešmeZdi.5 aylik falan olunca rahatliyosun inan.Azicik sabr cok guzel olucak in še ALLAH🤲
Nisann safakbakir 3 ay 1 günlük kızım. Ayakta bile durmuyor. Ayağıma koyduğum an başlıyor ağlamaya. Kucakta gezerek uyumak istiyor ama çok yoruluyorum. Ben de Ayakta sallamak istiyorum 😔
MKMM23190514 Dilaradgn inanır mısın benimde kızım 3 ay 15 günlük ve seninle aynı sorundayım beşiğe koyduğum gibi ağlıyor uykudan kaçıyor resmen
safakbakir Nisann aslında sallamanın her türlüsü zor :( sallanma durunca uyanıyorlar bi zaman sonra. Benim kızım da kucakta uyumuyor her yerde de ayakta sallayamayınca çok sıkıntı :( Allah yardımcımız olsun inşallah daha kolay uzun uykuları olsun 😴🙏🏼