Dorukbebeginannesi 4 aylık olduk anne sütü almıyor malesef göğsümde ki sorundan kaynaklı mama ile besleniyoruz sizce yavaş yavaş ek gıda verebilir miyim fikir verebilir misiniz ?
Yusufali06 Dorukbebeginannesi yeğenimde hiç anne sütü almadı sadece mamayla beslendi annesi 6 aydan önce başlamamıştı kilo alımı iyi olduğu için sizde doktorunuza Bi danışın isterseniz 🌸
ikiprensannesi_gul Dorukbebeginannesi bizimde yarın doluyo 4 ayımız ben yavaştan sebze pürelerine ve hafif çorbalara başlıcam gibi
saripasaninannesi Dorukbebeginannesi 4 aylikken tadimlara baslayabilirsin canim benim domtorsum soylemisti. Tadimin amaci zaten doyumlul degil, besinleri tanitmak damak tadi gelistirmek
Dorukbebeginannesi Yusufali06 kilo alımımız iyi bizimde mamayı tabiki kötü görmüyorum Ama sanki kendi yapıp verdiğim şeyler içime daha çok sinecek hissi yaşıyorum
Dorukbebeginannesi ikiprensannesi_gul ne yapmam ne vermem gerektiği hakkında da pek bilgim yok ilk çocuk olunca bende başlamak istiyorum
Yasemin38 Dorukbebeginannesi rica ederim tam olarak 5.5 aylıkken başladım canım ama öncelerdede ara ara gün aşırı tadımlık veriyordum bişeyler😊 3 gün kuralı ile günde 1 çay kaşığı olarak tadım yapabilirsin. Tadım sonrası su vermeyide ihmal etme