Ebruferit Sevgili anneler her bebek yaşıyor mu atak meME reddi huy değiştirme yaşamayan annelerimiz var mı acaba
Ugggg Ebruferit evet hepsi oluyo hatta ilk ay gaz sancisiymis akşam 9 başlayıp nerdeyse 11 kadar sürüyordu bilmiyodum gaz olduğunu nazar değdi zannediyodum
Kbrakurt Ebruferit ben de yaşamadım ve açıkçası inanmıyorum. Böyle şeylerinde özellikle aşı aylarına gelmesi falan buna inanıyorum ama.
Ebruferit NekwaSultan bizde 6 gün sonra 2 ay olacağız tam inşallah şimdilik sorun yok şükür inşallah olmaz
ebraradnn Valla ben yalnızca uyku sorunu yaşadım onun dışındaki yaşadım dersen yalan olur heleki gaz çok şükür bütün doktorlar genel muayenede uykusuzluğunu gaza bağladı ama benım oglum ağlamıyordu sadece uyumuyordu gazı olan bebek ağlar 🤒
Ebruferit ebraradnn ben sadece suana kadar gaz yaşadım ama gerçekten gazdi ikiniyordu oglum 6 gün sonra insqllah 2 ay olacağız bakalım bizi ne bekliyor asida
Sedefbxl Ebruferit cocukdan cocuga degıdıyo kızım asırı gazlı zor bı bebektı herseyı yasadım oglumda tam tersı
Thesra Ebruferit Hayır her bebek de olmaz hepsinin karakteri huyu farklı kimi atakları çok sakin atlatır kimileri çok huysuz atlatır vs😌