Ysf-kn Kızlar yeni doğan sizce temassız ateş ölçermi koltuk altı ateş ölçermi kullanan varsa fikir alabilir miyim aşıları olacak ateşlenecek ateş ölçer almam gerekiyor ama bilemedim ne alsam
UraSsmom Ysf-kn Temassız en kolayı ama doktor bana bunu neden aldınız dedi 😂 Koltuk altı olanı öneriyolar genelde
Muhasebeciana Ysf-kn bizde temassiz var dogumdan once almistik ama doktorumuza sordugumuzda kulaktan ates olcerler daha saglikli sonuc veriyor demisti
mgymst7038 Temassız daha kolay oluyor, koltuk altını koyduğunda biraz beklemen gerekiyor ağlıyorlar durdurmuyorlar.
mgymst7038 Ysf-kn önerebilceğim bir marka yok maalesef öyle sıradan bir marka bizim ki eczaneden almıştık.koltuk altı omrom almıştık dedikleri gibi daha doğru ölçer diye ama yok hele o ateşli haliye cihazı kesinlikle durdurmuyor.
Vanilya Ysf-kn Evet doktor ile konuştuk öyle dedi. Doğru ölçüm veren de var ama ateş yaşadık. Benim için esas olan koltukaltı dedi.
Ysf-kn Vanilya doktora hiç sormadım gidince bi sorayım kullanan annelerden fikir almak için yazdım bakalım bizimki nediyecek
Vanilya Ysf-kn Ben ne olur olmaz diye ateş konusunda bana ayrıca vakit ayırmasını söyledim kızımın doktoruna. Yarım saat konuştuk.Mutlaka koltukaltı ölçümü olmalı bence evde. Sizde danışın mutlaka 🌺