EmirEymen Cici anneler. Ben hamile iken ramazanı full tuttum şimdi yine tutmak istiyorum fakat okadar çok çabuk acıkıyorum ki sanki günlerce yememiş gibi gözüm dönüyor napacağım bilmiyorum siZler napmayı düşünüyorsunuz ?
Selineylul18 EmirEymen kızım 9 aylık oldu hala emzriyorum ek gıda ağırlıklıyım tutabilcegimi düşünüyorum fakat hiç durmayan bi bebek nasıl idare edicem onu düşünüyorum emzirmekten ziyade
Emirr EmirEymen ben süt sağıp Ramazan’da o sütü vermeyi düşünüyorum yarın başlıycam günde iki sefer olacak şekilde süt koysam dondurucuya bebeğime yeterheralde bide günde bir sefer azıcık yoğurt vermeyi düşünüyorum benim bebeğim 5 aylık olacak inş ramazanda iftara kadar yeter heralde
Minikprenseees EmirEymen Emziren için tutmama hükmü var daha 3 aylık benim kızımda aşırı acıkıyorum ve susuyorum tutamayacağım zaten meme reddi yaşıyor döner inşallah ek gıdaya geçtiğinde kışın rahatlıkla tutarsınız
Deletedmom115 EmirEymen Oğlum 10,5 aylık bende tutacağım emziriyorum çünkü ek gıda veriyorum. Eğer ek gıdaya geçmediysen tutmayabilirsin.
Batbet Emirr yazık değil mi çocuğunuza daha 5 aylık memeden emme ile sagdiginiz sütü verme çok farklı tamam karnı doyar belki ama ruhu doyar mi m, bebekle meme arasında güven bağı var sizin kararınız tabi ama Rabbim iznini vermiş bidaha düşünün bence
biryavuzkusu Emirr bütün gün emzirmeyecek misiniz göğüsleriz şişmez mi eğer sağacağım derseniz emzirmeyle aynı hesap olmuyor mu 🤔 benim bebeğimde 5 aylık olacak çok acıkıyorum tutamayacağım heralde
Muhteriz Ben şöyle yapmayı deneyeceğim iftardan sonra sahura kadar 3 öğünlük beslenme oluşturacağım ve aralarda bol su. Sabah olunca da uyuyacağım. Gece gündüz yerini değiştireceğim yani. Zaten bebeğim de geceleri uyanık durmaya başladı. 5 aylık olacak benimkide