Minikmucizemmmmmm Merhabalar bebegım agız kenarları pamukcuk oldu ve dili yeşil şimdi farkettım neden oyle acaba doktoramı gotureyım napayım acaba başına gelen varmı???
Sultiii Minikmucizemmmmmm kaç aylık demir ilacı veriyor musunuz bir de mantar olabilir bir doktora danışın bence
Minikmucizemmmmmm Sultiii 6 aylık var kan ilacı ama 2 gundur veremedim emziğini üzüm pekmezi ne bandırıyorum aglayınca ondan olabilir mi acaba
Minikmucizemmmmmm Emziğini üzüm pekmezi ne bandırıyorum aglayınca ondan olabilir mi acaba sımdı aklıma geldi
Mom678 Minikmucizemmmmmm goturdunuz mu acaba bizimkide sari ilactandir diye dusunuyorum ama yine de bir sonraki kontrolde soracagim.. size ne dediler
Minikmucizemmmmmm Mom678 sağlık ocağına gittik ek gıda ya başladıgın için oyle dedi ama gectı bizimki çok şükür
Peekaboo Minikmucizemmmmmm karadut şurubu vermeye kalkarlarsa almayın ama onun faydası olmuyor. Beni kandırmışlardı 🙄🤣 Pekmezi olsun mutlaka. O çok iyi geliyor tek suruste geçmişti benim. Geçmesine çok sevindim. Geçmiş olsun 🥰🧿