tecrubesizannee Merhabalar dün akşam eşimin testi pozitif çıktı sabah bir uyandım bende kötüyüm. Teste gittim sonuç bekliyorum. Benim ve 4 aylık bebeğimin ateşi var malesef. Bir tavsiyeniz var mı çok üzgünüm 😢
Bursa1628 tecrubesizannee bebeğim 2 ay 11 günlükken covid olduk ben ve eşim çok hafif atlattık ama bebeğim bir hafta hastanede kaldı ateşi düşmedi çünkü çok dikkat edin çok geçmiş olsun sizin bebiş daha büyük bağşıklığı daha güçlüdür
melisaninannesi tecrubesizannee ne gibi belirtileriniz vardı acaba test verdiniz? Çok geçmiş olsun bu arada
Aysima012 Biz de ailecek covid olmuşuk o zaman oğlumda 4 aylıktı o da oldu Çocuğa da test yaptırmıştım ben şurup yazmışlardı
Aysima012 tecrubesizannee bana 4 tane şurup yazmıştı ama içinde parol da vardı diğerlerinin ismini hatırlamıyorum şuan yaklaşık 1 sene oldu çünkü 10 gün karantinadan sonra test yaptırdım negatif çıktı ve aşırı iştahsızdı uyku uyuyamıyorum geceleri özellikle ortalama 1 hafta sonra kendine geldi oğlum
tecrubesizannee melisaninannesi eşimin ateşi vardı sık ateşlenen biri olduğu için artmadan hemen hastaneye git dedim. Test yapalım demişler. Akşam arayıp pozitif olduğunu söylediler. Ben de sabah uyandım başım çok ağrıyor ve vücudum sızlıyordu