Mom07374 2 buçuk aylık kızım birkaç gündür zart zort dakika başı gaz çıkarıyor. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum bu gaz nerden çıktı anlamadım. Gazman gibi sürekli zart zart Dönemsel mi bu
Minikkusuumm Mom07374 masallah masallah çıkartsın benim oğlumda öyleydi afedersin büyük adam gibi çıkarırdı
aylizinannesiii Mom07374 ben ne zaman corap giydirmesem ilk üç ay kocaman insan gibi gaz çıkarıyordu ayaklarini üşütüyormuş meğer ama kış bebeğiydi benim kizim sicakta corap pişirir valla şimdi
Deletedmom27337 Mom07374 ayaklarını üşütürse hiç durmadan pırtlatıypr bnm kız. Ama doğdugundan beri şükür kendi çıkarır pırt pırt 😍
Paramedikk_ Mom07374 içinde kalıp dert olacağına dışarı çıksın ses olsun🤣🤣keske benimki oyle olsa bizde velham üfleyip gaz damlasi veriyoruz
Deletedmom27337 Mom07374 o pırt pırtlar yer geliyor ne kokulu oluyor bir bilsen odayı terk ediyoruz büyük insan yapmış gibi 😂 eşimle birbirimize bakıyoruz kim yaptı diye 😂😂
Hipatya Mom07374 ay kızım da öyledi 2 aylıkken falan birgün eşime bi kızdım sen yapma bari diye😂 ben yapmadım ya İnci yaptı diyo 😂 şimdi ne zaman kızım pıtlatsa bunuda mı ben yaptım diyo😂
Mom07374 Han30 durumumuz tam da bu ama ya 😃😂dün eşimle yemek yiyoruz arkadan bir ses geldi zooortt 😂😂 bir de gülüyor cadı
Han30 Mom07374 ahahahha yaa ne güzel çıkartsın. 6 aylık oglum hep öyleydi yenidogdugunda bile yapardı
Mom07374 Han30 iyi bari ben de sadece benim kızım böyle sanıyordum 😂😂 bebişler pısss pısss diye gaz çıkarır diye düşünmüştüm