Birbebekkkbircicek Bebeğim 10 dk emip bırakıyor uyuyor doymasa uyuyabilir mi ağlamaz mıydı ? 26 günlük
Bursa1628 Birbebekkkbircicek bebeğim 5 buçuk aylık çok hızlı çekiyor doğduğu andan beri 5 dk da bitiriyor her bebek farklı doyuyordur kilo alımına dikkat et
changeyourlife Birbebekkkbircicek o emmidiği 10dk da sürekli yutuyor mu ? Anne sütü alan bebeklerde haftalık 200 250 gr kilo alması normal benim bebeğimde doğduğu günden beri 5 ya da 10 dk emer hep iki aylık olduk çok şükür kilo alımımız çokta güzel
Deletedmom5284 Uyur canım yenidoğanlar açkende uyur, ama 10 dk emmesi yeter bence ilk günler süt dolu dolu geliyor, yine de sık sık emzirin, sık ama kısa sürelerde emzirmek yoruyor ama mecbur
Cheddar Birbebekkkbircicek iyi maşallah. Yenidoğan zamanı vakitleri memede geçiyo. Biraz sabır sadece 🧡
Bursa1628 Birbebekkkbircicek anne sütüyle beslenen bebeklerde 1 ayda 500-600 gr alması normal canım ki sizinki çok daha fazlası olmuş oluyor
Eymen20211 Birbebekkkbircicek altını açıp ıslak pamuk veya ıslak mendille silin uyanır yada ayak topuğunu tıenağınızla canını acıtmadan uyarın veya soyun bebeğinizin altını uyanır
Cheddar Birbebekkkbircicek tabi dış dünyayla adapte olunca görüş açısı netleşince etrafı izlemeye başlayacak hatta memeyi zor verdiğiniz zamanlar olacak 3-4aylıkken 😅 ama hepsi geçici süreç
Birbebekkkbircicek Cheddar ben memeyi sımdıden zır veriyorum savaşıyor bazen ayakta veriyorum anca öyle alıyor uykusuzken😂
Birbebekkkbircicek changeyourlife yutuyor canım ama ssla 10 dk dan fazla emmiyor kilosu iyi alımı güzel çok uyuyor bir de
Cheddar Birbebekkkbircicek şimdi yine de kaktırmak kolay oluyor ama o aylarda bilmiş bilmiş ittiriyolar dövüyorlar memeyi 🤭ay canlarım benim şimdi böyle yazınca özledim o günleri. Bol bol koklayın süt kokuluyu🌹🙏
changeyourlife Birbebekkkbircicek emme süresinin kısa olup olmaması önemli değil canım bence zaten bebeğinin çişli bez sayısı en önemlisi ve aylık kontrollerinde doktorunun söyledikleri aylık kilo alımı iyiyse huzurlu uyuyorsa emme süresine çokta takılma 💐