Aselbirce Ben ne yıyecgımı bılmıyorum bana yardım edın bebegım 35 gunluk cok sancı cekıyor o aglıyor ben caresz kalınca bende aglıyorum ne verdıysem yaramadı metsil sevmedı agznı acmıyo maflor verıyorz arada gazı cıkarıyor ama cok sancısı var zinco yenı aldık verdık ama etkı edermk blmyrm bana yardımcı olun ben bu sancıyı dındırmek ıcın me yapayım kımyon suyu verdım rezene verdım hergn sıcak masaj yapıyorm cok ağlıyor memeyı sut olmasada emıyor arada suusuyor ama bu sefer kısır dongu gaz yapıyo sancı yapıyor basa donuyorhz baska bı çözümu caresı yokmu
Fabulas Aselbirce Bebegimi neredeyse doğduğundan beri yüzüstü yatırıyorum gazını çok güzel çıkarıyor,Şimdi üç aylığız yine yüzüstü uyuyor çok güzel gaz çıkarıyor
Serapveminikleri Aselbirce metail sevmedi diye neden kestin ki benim kızımda hiç sevmiyor ama kaşıkla veriyorum azda olsa faydasını gördüm
Elem27 Aselbirce Benm bebişte 22 günlük gece hiç yatmıyrdu sabah kimyon içirdim sabahtan beri yatıyr ve gaz çıkarıyr maşallah tavsiye ederim kimyonlu su yapıp süzün suyunu kaşıkla içirin
Rikaa Aselbirce alerjisi vardir kimyon rezene vermeyin. Sut alerjisi vardir emziriyorsaniz sut urunu ve yumurta tuketmeyin.
Akkantansu Bende 1 haftadan fazla metsil kullandım tadını seviyrdu ama fayda etmedi fazla dün nurse harveys şuruba başladık gazını güzel çıkardı maşallah gaz çıktıkça uykusu arttı rahatlattı galiba normalde uyumuyrdu sürekli ağlıyordu
Burcubkb Aselbirce nurse kullan bioganya ile benim kızımda çok gazlıydı şimdi sıkıntımız kalmadı şükür
F_e_t645 Aselbirce Merhaba kendiniz kimyonu bı kaşık yiyip üzerine su için bn çok yedim faydasını gördüm bn günde 6 defa falan yiyordum ki hiç sevmem kimyonu biogaye damla ve metsil kullandım
turkerg Ne gaz damlalari ne rezeneler kimyonlar ictim yedigime ictigime dikkat ettim ama nafile sadece kimyon cayinin biraz faydasini goruyodum. Keten tohumu yagi, her sabah ac karnina 1 tatli kasigi iciyorum tek gecerim geri kalan fasofiso. Deneyin denetin