NilMomm Bugün doktora gittim. Bebeğim gündüz daha sık emmek istiyor sütüm yetmiyor mu acaba dedim. Aslında gelişimi falan iyi ama benim kuruntuluğum sanırım. Doktor da bu tableti verdi. Aranızda kullanan var mı ?
ayseasel1 NilMomm bende bunu kullanıyorum ama oncesi sonrasi olayını takip etmedim :) sifa olur inşallah
Srnsrnsrn NilMomm ben doğumdan beri kullanıyorum dört ay oldu. Bebekten ziyade anneye de faydalı vitamin mineral desteği.
Aslihan21 Kullanmadım ama yaz ayları bebek susadığı içinde sık sık emmek isteyebilir birde akşama doğru süt azalır
Aslihan21 NilMomm öyle su değil canım anne sütünün yüzde 80i su ya hani oyüzden emmek ister au ihtıyacınıda ordan karşılae
NilMomm ayseasel1 bende hiç sağıp bakmadım. Psikolojik olarak sık emdiği için öyle hissediyorum. Yoksa ayda 1 kilo alıyor ortalama
Aslihan21 NilMomm yok yok bende bi bebek hemşiresinde gördüm geçen biri sormuş bebeğim çok sık emmek istiyor diyede
Srnsrnsrn NilMomm ne desem yalan olur hastaneden çıktığımda aldım hep kullandım , iştahım açık evet ama normalde de açıktır zaten o yüzden bilemiyorum 🤷🏼♀️ Vitamin ilaçları ne kadar yapıyorsa o kadardır ekstrası yoktur