Teemo07 yigitinanneesii sağdığımda önceden yağlı oldugu belli olurdu. Aslında yine yağlı ama cok değil. Birde geceleri cok memesine ragmen doymuyor 1.5 saatte 1 kalkıp yine emiyor. Ondan aklıma takıldı
Teemo07 Kızlaaarr çok teşekkür ediyorum hepinize. @Sibeeeel @2cocuklu1anne Minnos06 Bebeque16 @Yigitiminannesi DoganurcaN Egeanul Ogulcan Sibelaslan
Teemo07 2cocuklu1anne ahaa 2 gündür yeşilimsi. Ben üşüttü sanmıştım. Aslında 2 gundur de gece güzel emiyor uzun uzun. Demek yaglı kısma ulasıyor.
Ogulcan Teemo07 çemensiz pastırma hindi füme ama markette satılan pakettiler güzel değil canım kaliteli şarküteri ürünü olsun yaş ceviz fındık badem canım
Sibelaslan Teemo07 bana sağlık ocagindaki ebe söylemişti ceviz siyah ve yeşil zeytin yumurta gerçekten eyer hergün düzenli yerseniz farkı siz anlıyorsunuz ben çay bardağına sağmıştım öncesi sonrası fark varmı diye sapsarı tereyağ gbi 🤣
Teemo07 yigitinanneesii bizim 1.5 aydan beri öyle. Bi ara meme reddi yaşadım sonra düzeldi ama süt azaldı normale döndü derken garip Bi hal aldı. Meme mama gidiyoruz. Ama emsin sütüm çogalsın istiyorum. Az gelince cıldırıyor aglıyor cunku.