morjaguar spaceship çok çok teşekkür ederim, aydınlandım. mi vacuum’u alıp size komisyon vermeleri için mail atıcam 😄
spaceship morjaguar lütfen siz de sorun tekrar araştırın, ben normalde hiç tavsiye veremeyen biriyim belki memnun kalınmaz diye ama bana anlatılan bu şekildeydi mağazada 😁
morjaguar spaceship mağazaya gidemiyorum, AVM falan uzak şeyler henüz bana bu covidden ötürü. işte eş dost internet yorumları da beni ona itmişti zaten. sorumluluk hissetmeyin 😄
Ada07 Roborock s5 kullanıyorum açıkçası gırgır gibi diyenlere katılmıyorum halımda süpürdüğünün izi çıkıyor. Alırken çok araştırmıştım hiç kötü yorum okumadım sanırım sadece shagy halılarda zorlanıyormuş benim halılarım kalın olmasına rağmen çok memnunum
morjaguar Asl90 roborock’la arada çok fiyat farkı var ve ben aradaki kalite farkının 2-3k ettiğini zannetmiyorum ya. sanırım mop pro’dan devam 😄
Asl90 aylakmadam üzerine çıkar canım baya yükseğe çıkıyor ancak ne kadar temizler onu bilmiyorum benimkiler normal halı şu makinede yıkananlardan değil ama çok kalında değil.
Mir-00 morjaguar dream d9 var bende xiaomi mağazasından aldım diğerlerine göre en iyi çekim gücüne sahip ve kapasitesi diğerlerinden yüksek demişti oranın çalışanı çok memnunum
Nilaraa morjaguar kizim 5 bucuk aylik emekleme calismalari basladi done done butun salonu geziyo. Onu yere koymadan once robotu calistiriyorum icim cok rahat ediyor. Xaiomi vacuum mop pro bendeki. Mopta yapiyor cokta guzel yapiyor👌 insanin her gun 30 dksini kurtariyor
morjaguar Nilaraa benim de alma motivasyonum aynı şey. sürekli yerde çocuk, e her dakika da süpüremiyorum
Nilaraa morjaguar bi noktadan sonra eliniz ayaginiz oluyor, yemek yapiyorum mutfak batiyor hop girip 5 dkda supuruyor. Her gun supurge paspas yapildigi icin buyuk temizlige daha az ihtiyac duyuyorsunuz. Imkaniniz varsa hic kacirmayin derim.