Nslhnytgn Merhaba anneler yeni anneyim bir sorum olacaktı. Bebeğim devamlı ıkınıyor derin uykuya geçemiyor uyurken bile ıkınıyor. Kakası ishal gibi hani kabız olba zor yapar diyeceğim ama öyle de değil buna rağmen zor yapıyor bu durumu yaşayan var mı acaba
Yazannesi1 Nslhnytgn evet genelde tüm bebeklerde oluyormuş maalesef gazdan. Benim bebeğimde 57 günlük oda uyurken bile ıkınıyor gaz damlası probiyotik vs kullanıyoruz ama yinede banamısın demiyor.
Mrvsahn Nslhnytgn Hemen hemen her yenidoganda bu ıkınma problemi oluyor bizde de vardı uyurken bile ıkınıyordu gazını çıkarmaya çalışıyor kakasını yapsa bile gaz tamamen bitmiyor elinizle karnını kontrol edin sert mi karnı gaz mı dolu bakın ayaklarını karnına doğru ittirin bisiklet sürer gibi hareket ettirin gazıni çıkarmasına yardımcı olur biz 3 aylık olucaz yeni yeni geçti gaz ve ıkınma 🤗
Mrvsahn Nslhnytgn Doktorum nurse Harvey gaz damlası yazmıştı ama bizde çok işe yaramadı memnun kalmadık daha sonra ben zinco damla aldm gerçekten faydasını gördüm .
Nslhnytgn Yazannesi1 Hay Allah hiç tecrübem olmadığı için korkuyorum bende bir durummu var diye dün kontrolümüz vardı doktor probiyotik verdi ama hiç faydasını görmedik aynı zamanda gaz damlası verebilirliyim acaba fazla mı olur
Nslhnytgn Mrvsahn sinco damla probiyotik mi oluyor acaba bizede dün maflor damla verdi doktorumuz ama yine aynı herşey :(
Yazannesi1 Nslhnytgn Probiyotik bağırsak düzenleyici gaza çok faydası olmuyor olsada çok az faydası ama kabızlığa falan iyi geliyor en azından bizde öyle. Gaz damlası biz kullanıyoruz probiyotikle beraber ☺️ Hangi probitiği aldınız acaba 🌸 telaşlanmayın geçecek inşallah insan biraz üzülüyor biraz yıpranıyor bende sizşnle aynı durumdayım her sabah ıkınmayla uyanıyoruz kollarını kaldıra kaldıra ıkınıyor bebeğim uyurken çaresiz başında uyansın diye bekliyorum 🥺
Karenn Nslhnytgn Biz de biogaia kullaniyoruz en az 1 hafta sonra fayda ediyo zaten biz memnunuz ikinciyi aldik sabirla kullanin faydasi olur insallah benim bebegimde oyle hep ikil ikil ama mutlu da bi bebek olucak demekki o kadar
Mrvsahn Nslhnytgn probiyotik değil bitkisel damla içinde kimyon yağı var gazın giderilmesine yardımcı oluyor hatta çok gazlı bebeklerde annenin yemeklerine kimyon katarak yemesini tavsiye ediyorlar
Nslhnytgn Yazannesi1 bende öyle o kadar üzülüyorum ki acı çekiyor elimden bişey gelmiyor diye :( maflor damla verdi doktorumuz evde birde nurse Harvey damlamıs var birlikte olmaz diye vermedim bugün versem sıkıntı olur mu acaba
Yazannesi1 Nslhnytgn ben Türkiye’de yaşamıyorum ama buradan bildiğim kadarıyla ikiside gaz damlası yani probiyotik değil tabi yinede emin değilim. Ben biogaia kullanıyorum probiyotik türkiyedede varmış genelde çoğu insan memnun ondan 🌸