Baloglummmm Kızlar 7 buçuk aylık oğlum Altını ne zamn açsam ,yada banyo da hemen pipisini tutmaya çalışıyor tuttum die de sevinip gülüyor ,ne yapmam lazm nasıl unutturabilrm
Caglarass Baloglummmm Ahahahah o zamanlar fark etmişti 15 aylık koparticak diye korkuyorum o derece 😂
Jeremh Baloglummmm bizdede aynı çekiştirirke. bide maaame diyor kıkırdıyor😅 dikkatini dağıtmaya çslışun hiç yapma demedim ya şarkı söyledim yada eline başka bişey verdim oldukça azaldı
Gorkeminannesiii Baloglummmm ayyy 1 yaşında oglum geçen haftadan beri aynısını yapıyor hatta post açıcaktım bununla ilgili 😅
Zeynep0312 Baloglummmm bı tek benimkinde var saniyordum 😂 yumuşak olduğu için hoşuna gidiyor galiba 😂😂😂🙈
Metehann 15 aylık ve hala aynı😄 sürekli avuçluyor bişey olacak diye korkuyorum ama imkanı yok bırakmıyor bu huyunu
Baloglummmm Metehann yaa onlar birşey anlamıyor ama biz büyükler için hoş olmayan bişi inş bırakırlar ben elimle pipisini kapatıyorum bu defa da eğilip arıyor nereye gitti die 😂😂
Metehann Sadece pipi değil tam takım tutup avucluyo çekiyo. Bişey olmasa iyi bari😂 zamanla bırakırlar insallah. Ben bıraktıramadım şimdilik
sokomel bence normal benim bebeğim de yapıyordu elini götürüp tutup çekiyordu zamanla bıraktı. çok uzun sürmedi bırakması. bence müdahale etmeyin şimdilik.
Tugba68 Benimkide 2 yaşında ve nedendir bilmem ama pipisini meme sanıyor meme em diyor eliyle alıp yediriyor gibi falan yapiyor
Mom987 Baloglummmm Cok normal nasıl elini ayagini keşfediyorlarsa pipi de oyle. Ben zorlamadim ama hep kapatalım pipiyi ellenmez ayıp dedim alisti artik. Tabi sizin ki cok küçük benim ki 1.5 yasinda iken asiliyordu bıraktı artik oynamıyor zaten oyle cok uzun oynamadı.
[silindi] Baloglummmm şuan 6 aylık 5 aylıktan beri yapıyor ama daha tam tutamadı eli değiyor tutamiyor sinirlenip bacaklarını paatt atıyor yere 😂😂😂 unuturlar zamanla heralde .