Eliffffffffffff Ek gıdada daha hiç yulaf kullanmadım. Hangi marka almalıyım ve nerelerde nasıl kullanabilirim?
Pinar_kb Eliffffffffffff yulaf ezmesi hatta inve cekilmiş yulaf ezmesi daha iyi olur. Hafif suyla pisirip içine meyve, yoğurt vs koyuyorum değişik değişik yiyor. Hatta bazen yulaflı omlet yapiyorum.
Pinar_kb Eliffffffffffff yulaf ezmesi hatta inve cekilmiş yulaf ezmesi daha iyi olur. Hafif suyla pisirip içine meyve, yoğurt vs koyuyorum değişik değişik yiyor. Hatta bazen yulaflı omlet yapiyorum.
Annis-ogul Eliffffffffffff bnde bu ara kullanıyorum cok iyi oluyor kaka yapımında yardımcı birebir. Bn haşlayıp içine meyve ve pekme koyuyorum ceviz de koyuyorum cok iyi oluyor
Serrax Pinar_kb yulaflı omlete ben de bayılarak yiyorum valla,seviyor mu bebeğiniz? Benimki henüz 4,5 aylık ama ek gıdaya geçtiğimizde severse yapayım ben de😄
Ahmet16 Ben pekmezi baştan beri hep kullandım bir sıkıntımız olmadı yulafı da aynı sekilde ÖRNEĞİN sabah kahvaltısı ( yulafı suda lapa yapıyorum muz eziyorum yumurta sarısı cay kaşıgı pekmez cay kaşıgı zeytinyag )
Kk41 Eliffffffffffff Yulafı az suda pişiriyorum meyve ekliyorum pekmez katıyorum az ceviz rendeliyorum bu şekilde yiyor 🤤 kahvaltı öğünü yapıyorum değişiklik olsun diye
Sevda6767 Eliffffffffffff ben de şurada durayım. Çok cahilim bu konuda:) kullananlar ölçü vererek nasıl pisirdiklerini anlatabilirler mi :)
JulidEsila Nisastadan misir unundan bebek biskuvilerini vereceginize Yulaf verilmesi daha saglikli ve vitamin degerleri daha yuksek oldugunu bende duydum cevremde. Belki tarif veren olur diye yukarida kalsin .
DoruKalpp Eliffffffffffff ben de şeyi merak ediyorum 3 gün kuralı ile lapa yapıp mi vercez biz şuan sebze tadiyoruz 5 6 sebze kefir ve togurt tattik ben de yulaf ve irmigi nasil vercem bilmiyorum
Eliffffffffffff Sevda6767 :) valla ben bugün gittim organik yulaf aldım marketten. Evde bir yemek kaşığı yulafı bir çay bardağı suyla5 dk haşladım, çatalla ezdim. İçine armut, şeftali pürelerini kattım. Afiyetle yedi. Sonunda yulafı da kullanmış oldum :)