AntiFilozof Tadına baktım hiç hoşuma gitmedi köyden geldi bildiğiniz köy kokusu var içinde bebeğime veresim gelmiyo içime sinmedi kaynatıp normal yoğurt gibi mayaladım ama tadı hoşuma gitmedi benim beğenmediğim şeyi onada vermek istemiyorım bu yoğurtu ne yapayım ben şimdi ben beceremedim galiba yapmayı
BalarisiYusra AntiFilozof bazı sütlerden ağır oluyor cidden bende yaptığımda bi kere öyle ağır kokmuştu öyle böyle bitirdik ziyan olmasın diye
adastra AntiFilozof Sırf kokusu ağır diye vermiyorsaniz yani bozulma vs yoksa verin bence, hem çok faydalı hem de alıştırmak için iyi olur. Kimi insan kokuyor diye peynir, et, süt vs tüketmiyor en azından seçici olmaz ☺️
Vanilya AntiFilozof keçi sütünden yoğurt ağır oluyor. Normal inek sütünden yapmıştım tadım deneyip ben. İlk keçi sütünden yapmıştım
AntiFilozof BalarisiYusra normalde hep mayalıyordum ilk defa böyle koktu keçi sütünü ilk defa yaptım neyle karıştırıp versem lezzetli olması için
BalarisiYusra AntiFilozof valla bilmiyorum olabiliyor bazen bana ağır kokmuştu ama kızım bayılmıştı yedikçe yiyesi geliyordu
Badem2021 Bende direk su katılmayan süt aldığım için yoğurt yapınca bildiğin inek kokusu geliyordu yoğurttan dolaba koyunca kavanozun kapağını kapatıyorum 1 gün öyle duruyo sonra geçiyor kokusu deneyin isterseniz
Deletedmom5284 Ben hep keçi yoğurdu yediriyorum kızıma inek yoğurdu çok az yediriyorum, gerçekten çok faydalı ve evet baya kötü kokuyor 😂 ama alıştı, inek yoğurdundan daha iyi
AntiFilozof Deletedmom5284 ya ben kokmasının normal olduğunu bilmiyordum faydalı olduğu için köyden getirttim bende yedireceğim o zaman 🌸
AntiFilozof adastra ben de kokan şeyleri çok seçerim ben kokması normal değil sandım fakat normal olduğunu yazanlar var vereceğim o yüzden 🌸
Deletedmom5284 AntiFilozof eğer alışır tiksinmezse bol bol yesin, içine meyve atıp blenderdan geçirebilirsin danone gibi 🌺
Splash-Splash-Love AntiFilozof Kokusu nasıl bilemiyorum ki. Biraz hafif koku oluyor ama şiddetli bi koku ise yedirmeyin. Kokusunu alabilsem o zaman diyebilirim 😂😂