Yavrusununannesiii Bebeğimin boynu pişik olmuş kayınvalidemlerdeyim köydeyiz merkeze uzağız evde doğal yöntem ne yapabilirim
Bebegimm1 Yavrusununannesiii o bolgeyi yıkayın sampuansız duru suyla. kuru tutun nemli kaldigi icin pisik oluyor pişik kreminiz yok mu onu surun evde surucek bir sey olmaz yani ona
dadaskizi changeyourlife nacizane tavsiyeniz güzel fakat zeytinyaginda asit bulunmakta ve pekte başarılı olamıyor
rua_da_senhora_das_verdades dadaskizi zeytinyağını kaynatıp asidini alabilirsiniz. Dr umuzun tavsiyesiydi 🙌
jap Yavrusununannesiii pişik kremi sürün. Kuru tutmaya çalışın. Sık sık yıkayın o bölgeyi. Bi de salatalık sürebilirsiniz geçirmese de bebeği rahatlatır
Destina16 Yavrusununannesiii kalip sabunla guElce yıka duruma.sil gün boyu devamlı yap kuru tut hemen geçer ama geçince de devamlı yap bunu ben hep yaparım
Mys01-01 Yavrusununannesiii sadece bogazımı el ayak bacakta varmı suan salgın var vucuda yayılıyor ondan soruyorum canım ama yoksa ben pişik kremi sürdüm geçti elinde hiç bir imkan yoksa yıka kuru bırak
changeyourlife Yavrusununannesiii ben zeytinyağda çözüm bulmuştum üzüldüm biraz da pişik kremi sürerseniz iyi gelecektir kuru tutmaya özen gösterin terli kalıyosa ondan da yayılabiliyor