[bilinmeyen] biz kullandık ama bebeme etki etmedi bazı bebeklere etki ediyormuş bünyeden bünyeye değişiyor
[bilinmeyen] yok olmadı zinco etki etmedi. doktor Sab simplex yazmıştı oda etki etmeyince Nurse Harvey’s yazdı ikisini kullandık bu gece çok rahat uyudu çok şükür uykuya hasret kalmışım meğer neydi o sabaha karşı uyumalar 3 4 gibi 😒
[bilinmeyen] ben demek ☺️
[bilinmeyen] nerdeyse bütün bebeklere verilir canım sorun yok verebilirsin ama pek etkili olacağını zannetmiyorm bizde etki etmemişti yani Nurse harveys kullandım o iyi geldi bide zinco
[bilinmeyen] metsil çoğu kişide işe yaramamış duymuştum sab simplex önerirm bize aşırı iyi gelmişti
[bilinmeyen] görümcem oğluna kullanıyordu onda çok işe yarıyordu ama bizde hiç işe yaramadı neobaby gripe die bir şurup var onu kullanıyoruz bi süredir akşamları özellikle gayet rahat uyuyoruz tavsiye ederim yorumlara bakın internetten hiç olumsuz yorum yok
Metsil bizde işe yaramadı biogaia güzel
[bilinmeyen] biz kullandık memnun kaldık. Mucize gibi diyemem ama kızıma iyi geldi. Nurse hurveys çok iyi geldi kızıma ve maflor.
Ilacın etkı edip etmediğını kaç gunde anlıyorsunuz kızlar bana 1 hafta demişlerdi
[bilinmeyen] inşallah canım sevindim 🤗
[bilinmeyen] inş cnm😍
Bende metsil verdim hiç bir ise yaramadi ve hala çıkaramadık
[bilinmeyen] olabilir insallah iyi olurlar ya