Sel-kcr11 Bebek bezinde iki bez arasında kaldım. İkiside yılların güvenilir markası sizce hangisini tercih etmeliyim? Tabi ikisi arasında fiyat farkıda var. Prima 1.15tl (adet fiyatı) Molfix 80krş (adet fiyatı)
Epifenomen-gkc Sel-kcr11 ben ikisini de beğenmedim Prima da molfix de pişik yaptı sleepy iyi geldi bize.
theAna Sel-kcr11 premium care iyi baya ama pişik yaptı oğlumda. Sleppy bio natural çok sevdik. Sizde de pişik falan olursa deneyin bir.
Epifenomen-gkc Sel-kcr11 Natural kullandım bir süre, şuan bebeğim çok hareketli olduğu için (9.5 aylık) sleepy extra kullanıyorum çok memnunum
Lay Sel-kcr11 sleppynin biosunu da çok kullandım hatta 4aylık olana kadar ondan kullandım. Ondan da çok memnunum hiç sızdırma pişik vs yapmadı ama lastik izi oldu 3 numarada o yüzden molfix pure&softa geçtik
Snhstn Sleepy kullandım ilk doğduğunda deli gibi sızdırma yaptı.öneriyle migros minies kullandm ki muazzam.
Gulsen4224 Sel-kcr11 oğluma jenny Willy memnun kaldım ben kızımada baby turco kullanıyordum sızıntı olunca önleme başladım ama denemedeyiz