Sfanr 16 günlük bebeğimde gaz sancıları başladı gaz sancısı çekmeyen bebek varmıdır acaba ne kadar çekecek bu sanciyi ki kivarniyornuykusundan kalkıyor içim gidyor o halini görünce
gs271019 Sfanr Zeytinyağı ile karnına bol bol masaj yapın çok faydası oluyor YouTube den gaz masajı diye bakabilirsiniz ben çok yapmıştım, gaz her bebekte oluyo bagırsakları gelişmediği için
Mahirismomm Sfanr benim oğlum 4 ayına kadar cekti siz şanslısınız sıcak havalar soguk havada üşütüyor bebekler hep gaz sancısı cekiyolar çorapsız durmasın bence çorap giydirin ayağına sıcak olsadaaaa ben zeytin yağı ılıtıyordum sıcak havlu karnına koyuyordum ama illa oluyor ya ne desen de
kirazcicegim Sürekli karnına, ayak altlarına masaj yap. Emziriyorsan kimyonlu su içebilirsin. Her emzirme sonrasında sırtına aşağıdan yukarıya elinin içiyle sıvazlayabilirsin ayakta yürürken.
Sfanr kirazcicegim kimyonlu suyu iccem onu denemdim ama diğerleri yapiyorum yeni basldik en az üç ay diyor herkes nasıl dayanacak kuzum
gs271019 Sfanr bazı bebeklerde 3 ay sürüyor bazıları 6 aya kadar uzuyormuş. Benim bebeğim 2 aylık ilk zamanki kadar sıkıntısı yok ama gaz damlası kullanıyorum
kirazcicegim Sfanr bebekten bebeğe değişir bu süre. 1 çay bardağı sıcak suya, 1 çay kaşığı kimyon demle sıcakken de iç, şifa olsun 🍒
Sfanr gs271019 bende kullanıyorum damla çıkarmasına yardımcı oluyor ama şuan uykusundan kalktı nasıl kıvranıyor çıkardığı halde
gs271019 Sfanr ah yavrum ya kıyamam inşallah tez zamanda kurtulur bebeğiniz çok zor anlayabiliyorum :(
Sfanr Mahirismomm yeni doğdu ya patikli tulum var şuan her emzirmden sonra kesinlikle cikarmalimingazi yarım saatir ugrasyorum gaz falan çıkmıyor bazen çıkmıyor gaz