Zhrabrk Oykuaygun bende cok istedim almayi hem kanguru hem sling kullanmayi cok istedim eşim bebek dogsun bakalim bi dedi iyikide almamisim asiri sicak bi bebek asla kucakta durmuyo bunaliyo ama icimde kaldi 😅
Annisss Oykuaygun ben aldım cokta memnun kaldım mamadusbaby di galiba ama arkadan biraz zor takıyo dum oğlum bebek arabasında durmuyordu bide mesela bebek arabasıyla otobüse vs binmek zor oluyodu takip gidiyodum her yere tabi o zaman corona yoktu ama 100 TL altı güzel bisey bulabilir misiniz bilmiyorum
Kbrasg Oykuaygun Bende bakıyorum bu aralar kızım asla bebek arabasında durmuyor. 100 tl altı bir babyplus ınkini gördüm e bebekte nasıl bilmiyorum
Oykuaygun Zhrabrk benimki kucaktan inmiyor ki 😪 en azından kanguruya koyup işlerimi öyle halledeyim dedim
Oykuaygun Annisss şuan dışarı pek çıkmıyorum, çıkarsak da arabasında duruyor o yönden sıkıntım yok pek fazla. Ama evde kucaktan inmiyor iş, yemek falan yapamıyorum en azından kanguruya koyarım işimi falan yaparım dedim
Zhrabrk Oykuaygun sizin icin cok mantikli kucaktaj inmiyosa kesinlikle alin bende artik nasip.olurda 2.olursa ona alirim😅
ilosasell Oykuaygun moje baby ortopedik kanguru diye geçiyor fiyat olarak 90 TL düşünüyorum hiç kullanmadım çünkü kutusuyla duruyor öyle
Oykuaygun Kbrasg bende gördüm onu 70tlydi ama kararsız kaldım Bi buraya sorayım dedim. Çok güzel kangurular var ama fiyat açısından fazla geldi
Kbrasg Oykuaygun Aynen bana da fazla geliyor siling aldım oda öne bakmadığı için durmak istemiyor birde sıcaga cok sarıp sarmalıyor. Kanguruda da durcak mı bilemiyorum o yüzden cok para vermek istemiyorum.
theAna Oykuaygun ben kraft kullanıyorum memnun kalmadım alırken bel ve boyun destekli olmasına dikkat edin ağrı yapıyor.
Zehra_Kumsal Sehertosunn 1 aylık kızım var kilosu 5 e yakın e bebekte de görmüştüm sizce kullanabilir miyim onlardan?
Anneyimmmbeen Sehertosunn baby okusun discovery var onu mu kullanıyorsunuz. Bacak arası çok açıldı ağladı bebeğim indirdim hemen. Niye öyle oldu anlamadım sizinki nasıl ? 2 aylığız biz