Deletedmom44 15 aylık kızımla memlekete gidiyorum biraz tatil yapıcam ama ilk defa otobüsle gidicez uçak yok malesef nasıl geçer acaba ya emiyorda en çok o zorlar beni emme krizi geldiğinde deneyimli olanlar ?
Gigyyy Deletedmom44 7 saatte emmek ister illa ki çok güzel emzirme önlüğü var inanılmaz rahat onlardan edinin derim ,bebiş de siz de rahat olun ,stres stresi getirir iyi tatiller 🌸
GoGirl Deletedmom44 emzirmek bence en kolayi emzirme onlugu ile.yere inmek istemesi zorlayabilir o da 7 saat icinde birazi i uyur birazini da ugrasacagi seyler alabilirsiniz
Browni_61 Deletedmom44 6ay 25 gnlk dha 1 haftga önce 12 saatlik otobus yolculgu yaptm aksmdn bindm uyku saatine ayarldm gece uyudu emzirmem mola yerlerine denk geldi herks molaya indgi içn rahtti bide tekli koltuk secin yaninizda kimse olmazsa dha daha rahat olur.
VisneliManti01 Geçen hafta deneyimledim Adana’dan Ankara’ya geldik ben gece bindim zaten biner binmez uyudu sadece bi defa uyandı bir yolcunun telefon sesine sonra hemen geri uyudu