Zynp_mry Arkadaşlar merhaba kızım 4 ay 20 günlük kan damlasına başlicaz günlük kaç damla veriyorsunuz birde hangi markayı önerirsiniz
Ebrugzbk Zynp_mry dr sidefer damlası verdi Bazı damlalar çıkan dişleri çürütme yapabiliyor mus o yüzden içeriği en temiz olanı veriyorum dedi aç karna dört damla kullanıyoruz (Sigorta karşılamıyor)
Serapdnz Zynp_mry kilosu başına bir damla olacak şekilde kullanılıyor Ocean kullanıyoruz biz de 4aylıktan beri şuan 7aylık içeriği temiz tadı güzel ürün
Zynp_mry Ebrugzbk hemşireye sordum kilosu kadar vereceksin dedi bana biraz fazla geldi mesala 6 kiloysa 6 damla sizcede fazla değil mi
Ebrugzbk Zynp_mry sağlık Ocağındaki de bana öyle söylemişti farklı bir kan damlası vererek kilosuna kadar demişti ama bana saçma geldi kilomuz 6 bana dört damla dedi en iyisi dr dinlemek
Zynp_mry Ebrugzbk kesinlikle banada saçma geldi o yüzden bilen annelere danışmak istedim çok teşekkür ederim 4 damla ideal bencede
busrasilra14 Zynp_mry sidefer kullaniyoruz doktorumuzun tavsiyesiyle icerigi temiz tadi guzel. Kilosu ne kadarsa o kadar damla. Ornegin 7500 kilosu. 7 damla. 10200 diyelim 10 damla
Keremikoo Zynp_mry doktorunuz tahlil yapti mi? Gecen gun 4 ay kontrolune gittigimde illa demir ilaci baslamak gerekmez rengi gelisimi iyi diyip vermemisti. Buradaki anneler yazinca merak ettim.
Zynp_mry Keremikoo randevumuza var daha 4 ay aşısı için gittiğimizde hemşire demişti kan damlası kullanın diye