Elaninannesi2021 Kızlar 78 günlük bebeğim var. Son günlerde gündüz uykusu yok denecek kadar az yatıyorum 20 dk sonra kalkıyor sizde durumlar nasıl.
mavice Elaninannesi2021 benim oğlumda 78 günlük uyku duzeni hiç yok,memede uyuyor kimsede durmaz,yatırırım gündüzleri 10 dakika sonra uyanıyor, geceleri saatte bir uyanıyor, yoruldum uykusuzluktan,ne yapacağımı bilemez haldeyim
safakbakir Elaninannesi2021 destekli uyumaktan kaynaklı ben de kızımı ayakta sllayarak uyutuyorum hep aynı dakikalarda uyanıyo 25-30 dkları. Desteği bırakmamız lazım :( uyanıp aymı desteği istiyo aslında. Ben 5 aya girdi mi uyku eğitimiyle kendi kendisine uyumadı için çabalıcam
Busukermit Benimki öyle degil ama soyle yapıyorum saatli ystirip kaldırıyorum Bi süre sonra oturuyor mesela sabah en gec 10.30 da kaldiriyorum 12 12.30 gibi yatiyo 3 uyku yapıyo boyle son uykuyu en gec 19.30 da kaldırıyorum ortalama 22.30 23 de uyuyo biraz zor oluyo kaldırmak ama Bi iki hafta yapınca alişiyorlar
Elaninannesi2021 Busukermit normalde çok düzenli bir bebekti son günlerde böyle tekrar düzene girer mi
Busukermit safakbakir ben ayakta sallamadım canim pış pış uyutuyordum ilk zaman memede uyuyordu zaten ama simdi ara ara kolidorda yürüyerek uyuyo değişiyor huyları ya
Busukermit Elaninannesi2021 netten bakıyorum ben atak haftası hesaplama diye yaz canim bebişin dogması gereken tarihi giriyorsun cıkıyo öyle
safakbakir Elaninannesi2021 benim de öyle ayaktan indiremiyorum. İşte sallamayı bırakmazsak bu böle gidecek 😞