Zeyno_mehmet Kızlar bu damlayı sağlık ocağı veriyor 6 aydır kullanıyordum ben ama. Bir zararı var mı bu ilacın? Bilginiz var mı? Içinde paraben falan var diye duydum ama doğru mu acaba ?
Cekuli Zeyno_mehmet canım ben bestiron aldım içeriği temiz maalesef sağlık ocağının verdiğinin içinde kimyasallar var ama bir iki kere kullandım doktor sürekli vermene gerek yok gayet iyi ilerleyen dönemde test yapar öyle karar veririz dediği için kullanmıyorum
Mercimek2 Demir damlaları ile ilgili me düşünüyor sunuz kan tahlili yaptırdı dr kız bizde öyle istedik değerlri iyi olduğu için kullanmanıza gerek yok dedi ama geçen gün okudpm post ta demir damlasınn artı faydalarndn bahsedyrdu lararsız kaldım @Deletedmom345
Deletedmom345 Mercimek2 Hekimler 1 yaşına kadar hemoglabin seviyesi iyi olsa dahi demir ilacının mutlaka kullanılması gerektiğini söylüyor.Özellikle beyin gelişimi açısından çok çok önemli.
Mercimek2 Deletedmom345 evt geçen gün bir arkadaş bu içerikli bir dosya paylaşmş belkide sizdinz bilemiyorm o makaleyi okuymca kafama takıldı. Teşekkür ederim