Elal-123 Oğlum 14 aylık ve yedirdiğim hiç bir yemeği yutmuyor ağzında tutuyor öyle çok yoruldum ki lütfen yardım edin lütfen
Minnos0101 Elal-123 seçenekleri sunacam size benim deneyip faydasını gördüğüm şeyler birincisi parmakla yedirme çatal kaşıkla yemeyen cocuk parmaklarda konusturarak verdiğinde yiyebiliyor. İkincisi dr a sorun tabi önce ben argivit sürüp aldim vitamin bu . İştahını açtı boyunu uzattı tavsiye ederim
Elal-123 Aslında ilk başta yiyordu az ama yani aslında şöyle söyleyeyim ek gıdaya başladık başlayalı böyle ama artık çok yoruldum çok hiç yaşayan yokmu çözüm bulan
BedriyePoyraz Elal-123 vallahi beni anlatmışınız ilk 3 ay emdi ama nasıl emdi bir Allah bir ben bilirim sonra bıraktı biberonu hiç almadı kaşıkla verdim şuan 11 ay 9 günlük hala mamayı kaşıkla yatarak içiyor ek gıda ilk zamanlar az da olsa yiyip yutuyordu ama yaklaşık 3 aydır ne oturarak yiyor nede ağzındakini yutuyor bekletiyor mamayıda Su gibi olunca boğazına gidiyor oda yutmak zorunda kalıyor artık gerçekten pes ettim yedirmiyorum sadece mama veriyorum o kadar
ZeynepAdaa Kızım 18 aylık kolay kolay bişey yemiyor eline alıp yemez mesela genel olarak çorba yoğurt ağırlıklı besleniyor hep geçer elbet bu süreç de.
Ezgi51 ZeynepAdaa benim kızım da 14 aylık yogurt çorba meyve püresi yiyor hâlâ kendi hiç yemiyor eline veriyorum ısırıp tükürüyor
Elal-123 2lokum_moms gittim gastroentroloji bölümüne yönlendirdiler kan verdik Demir deposu boşmuş şuan da ilaç kullanıyorum ama hiç faydası yok dişleri tam 1 yaşında çıktı
2lokum_moms Elal-123 dişler gec cıkabiliyo bu genetikte olabilir kilosu iyi ama ortalamaya göre normal
Song Acaba biraz ac bıraksanız emzırmesenız yer mı ya da cizgifılmle deneseniz😞bılıyorum yanlış ama arada yoaıyoruz bız,bir de onune koyuyoruz kendı yesin diye,bebek biskuvısı muz pekmez karıstırın belkı ıse yarar
Lizbon Elal-123 Çiğnemeyi nasıl bilmiyor acaba ? Önüne hiç salatalık muz vs koymadınız mı daha sonradan pütürlü yemek yedirmede sorun yaşayabilirsiniz
Song Elal-123 siz cigneyın model olmaya claışın dıslerı yoksa da damaklarıyla ezıyorlar pankek yapın bızımkı emerek yıyordu
Elal-123 5-cocuk-annesi emiyor yoğurt versem yiyor muhallebi tarzını yiyor pütürlü herşeyi ağızda tutuyor
Diana07 Sıcaklardan olabilir ya doktorunuz büyük ihtimal kan testi ister değerler normalse iştah açıcı şurup vermiyorlar bende kızımda iştahsızlık yaşıyorum bu aralar hepten yemiyor 😣
Elal-123 Diana07 kan testinde Demir eksikliği çıktı ama ilaç kullanıyorum hiç faydası olmadı birde başından beri böyle hiç mi başına gelen yok lütfen bir mucize bişey söyleyin
Seldasyr Valla ben çizgi film izleyerek yediriyorum yoksa aç gezecek. Puturlu yediği halde sadece çorba yoğurt muhallebi bulamac yiyor akşam yemeği yemiyor