Duygusuz anayimbennana nemlendirici kullanın bioderma atoderm intensive baume güzel. Birde alerjik bebeginiz Bi alerji Dr una gitseniz iyi olur
Biraslanannesi Bizde alerjik egzama var tıpkı ona benziyor bizde banyodan sonra doktor önerisiyle en iyi nemlendiriyor diye vazelin sürün dedi ama alerjiyede benziyor
anayimbennana Biraslanannesi teşekkür ederim yinede en doğru kararı doktor verecek gibi inşallah alerji değildir 😞
anayimbennana Ebrulig izmirde yaşıyoruz doktorumuz günde 2 3 kere bile yıkayabilrisin diyor aşırı sıcak burası 😬 bend e mustela kullanıyorum şampuan olarak vücut losyonu da mustela hydra bebe kullanıyorum
Ebrulig anayimbennana Mustela’nın normal ciltler olanını kullanıyorsunuzdur birde çok kuru ciltler serisi var. Onu öneririm asıl
Evrim1906 anayimbennana bende seninle aynı hataya düşmüştüm hergün şampuan kullanımı yanlışmış oda kuruluğa neden oluyor muş doktor söylemişti 3 yada 4 güne bir şampuan kullanmak lazımmış bende mustela kullanıyorum
Evrim1906 anayimbennana aynen canım sadece su yetermiş hatta hafta 1 şampuan kullanın diyor bazı doktorlar
anayimbennana Evrim1906 mustela da kullansak zararlı demek ki birde öyle deneyeyim bakalım inşallah iyi gelir 🤦♀️