AseLBebek26 Merhaba kızlar tadimlara başladık kabak patates havuç yoğurt elma tadimlarini yaptık 3 gün kuralı ile başka neler tattitabilirim ilerleyebilirim önerilerinize ihtiyacım var
Duygusuz AseLBebek26 bende basladım 15 gün falan oldu patates kabak havuc verdim bugun yeşil fasülye tadımı yapıcaz 3 gün sonra semizotu daha sonra kapya biber.ardından meyvelere gecicex
AseLBebek26 BDerel Evet altı aylık olduk peyniri kendiniz mi yapıyorsunuz? Şeftali aklımdaydı teşekkürler
Duygusuz AseLBebek26 kabak patates gibi sadece fasulyeyi pişirip catalla ezip vereceğim semizotu da aynı sekilde
AseLBebek26 BDerel Tattırmak için değil mi yoksa ögun olarak mi vermeye başladınız siz ben şimdi çay kaşığı tatlı kaşığı yemek kaşığı olarak ilerliyorum da tadimliklarda
BDerel AseLBebek26 ben direk az az öğün olarak veriyorum çay kaşığı tatlı kaşığı yemek kaşığına girmedim hiç
ulkercikolataligofret AseLBebek26 kılçıklarını ayıklayıp çatalla ezebilirsiniz ya da pütürlü kalacak şekilde blenderdan geçirebilirsiniz💐