erzey Bir hafta içinde iki kez covid testi yaptırdım o kadar ağır geçiyor Yani gribim hamdolsun sonuç negatif dün gece acildeki dr grip salgını var dedi halbuki dışarı da çıkmıyoruz olan hep evde oturana oluyor dikkat edin kızlar 😛
MiracAlpinveUmutunAnnesi erzey Hayırlı sabahlar🤗 Dün bende test yaptırdım sonuç bugun cıkcak ama ben covid olduğumu düşünmüyorum. Normalde de gribi ağır atlatıyorum vücut ağrısı ateş öksürük hepsi bir arada gözlerimi zor açıyorum Bol çorba içiyorum bol acılı terletiyo beni
erzey MiracAlpinveUmutunAnnesi hatırladım seni canım ya benim de griplerim hep ağır geçer ama mutasyon dediler bir şeyler dediler korktum emziriyor musun?
MiracAlpinveUmutunAnnesi erzey Hayır emzirmiyorum oğlum 3 bucuk yaşında Valla bilmiyorum ne yapcaz nasıl yapcaz
erzey MiracAlpinveUmutunAnnesi benim bebeğim 3,5 aylık inşallah testin negatif çıkar şikayetlerin ne canım?
MiracAlpinveUmutunAnnesi erzey Negatif cıktı canım Sırt ağrısı aşırı halsizlik öksürük balgam ateş simdi dr kalbimden sol koluma agri vuruyo